Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Despre Groapa cu prostiCine sunt?

Numele meu este Radu.

Sunt din Brasov, am 34 de ani, casatorit, familist convins. Am un copil de 1 an si unul pe drum ;-) Butonez in domeniul IT. Sunt un tip normal, ce pun mare accent pe cei 7 ani de acasa. Sunt si eu om, cu bune si cu rele, cu realizari si alea alea. Am lucrat ca admin retea, programator, web developer si acum ii trag pe urechi pe cei amintiti adineauri. Hai, v-am spus suficient despre mine. Intrebari ?

Cum a inceput povestea?

In vremurile de odinioara, pe cand email-ul era la moda, aveam un grup de spam la care forward-am tot ce prindeam, filme, bancuri, poze, link-uri si stresam pe toti cei 30 de lista de mesaje. Un admin de retea, caruia ii multumesc, a limitat atasamentul email-urilor si fiind in imposibilitatea de a trimite email-uri funny la prieteni mi-am facut un blog pe care incarcam tot ce priceam de la prieteni. Le trimiteam in lista, link-ul de la blog. Si uite asa, link cu link, cu tata Google si cu noroc, alaturi de voi, din 2006 sunt in mediul online.

Nu pot sa nu amintesc faptul ca blogul meu alaturi de Fulgerica.com este unul dintre prileme bloguri brasovene. Cam asta este povestea!

De ce "Groapa cu prosti?"

Fiind un loc de stocare a colectiilor nastrusnice video primite pe email, singurul nume potrivit pentru blog, a fost - este si va ramane Groapa cu prosti! Lucrurile s-au schimbat intre timp. Postarile au devenit mai interesante, interactive!

Chiar v-am spus vreodata multumesc pentru ca intrati pe blogul meu!?

Scopul blogului?

Pasiune. Doar pasiune si cam atat. Imi doresc si sper sa reusesc sa va amuz, sa plecati de fiecare data dupa ce cititi sau rasfoiti postarile, cu un zambet pe buze. Cam atat. Ah, pentru curiosi, am scos si bani din el!

A meritat?

Inclin sa cred ca da! Au fost momente cand anumite postari au deranjat societati de avocatura, companii de renume. Dar am fost alaturi si in campanii media de promovare care n-au considerat un impediment asocierea numelor lor cu numele blogului meu.

Implicare in online ?

Da. Sunt dependent de online. M-am extins in domenii ca moda, auto, divertisment, tehnologie & itc .

Contact

Vrei sa-mi spui ceva? Scrie-mi pe aceasta adresa. Multumesc!

Pana atunci, va invit sa vizitati virtual, orasul Brasov:Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...