Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Femei goale (in cap) in trafic. Raport de activitate

Femei in trafic

Femeile “impresioneaza” prin calitatile lor la volan. Iata un top al celor mai hazlii ispravi ale soferitelor. Imaginile vorbesc de la sine asa ca multe lucruri nu pot fi spuse despre calitatile reprezentantelor sexului frumos la volan. Fiecare padure isi are uscaturile ei.Fara a jigni unele persoane trebuie sa marturisesc ca eu personal am avut in trafic cateva “experiente feminine exasperante” (formularea e cam pompoasa dar intelegeti ce vreau sa spun). Singura reactie pe care o au unele domnisoare sau doamne la volan, in momentul unei gafe este: “O nu doamne ce am facut, daca se da jos vatmanul tramvaiului si ma ia la bataie, daca imi zgarie masina? Mai bine nu mai tin mainile pe volan, mai bine iau picioarele de pe ambreiaj. Ah am uitat ca era in viteza… O Doamne mi s-a oprit motorul. E clar, azi este sfarsitul!!! Mai bine imi pun mainile in cap si incep sa plang. ( .” Si asta merge de fiecare data.

Si cum in aceste situatii este nevoie de o mana de fier se gaseste cate un binevoitor cu nervii tari sa o scoata afara pe soferita traumatizata si sa se ofere sa-i mute masina doar pentru… A DEBLOCA DUMNEZEULUI ODATA INTERSECTIA.

Cosmarul continua insa si dupa. Femeia sta 10 minute parcata pe marginea drumului ca sa-si revina.

Pe langa masina ei trec rand pe rand soferii blocati. Un cor de injuraturi: “**********-tii care ti-a dat carnetul”, “Cine ti-a pus mai femeie volanu in mana”, Fi-r-ai a beeeeeeep de beeeeeeep.”

Dupa aceasta scurta portie de vulgaritati, femeia reporneste la drum si mai neincrezatoare in capacitatea ei de a struni cei 50 de cai putere, repetand obsesiv in gand: “De maine la metrou, de maine la metrou, de maine la metrou”CONCLUZIA: Dragele noastre rabdare si stapanire de sine. Si metroul este o varianta buna.

10.jpg

9.jpg

8.jpg

7.jpg

6.jpg

5.jpg

4.jpg

31.jpg

21.jpg

11.jpgMultumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...