Hai Hui si pe Facebook

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua ShareLoading...

G4S - Angajati fara respect, omenie si responsabilitati?

G4S Romania - Cash Service
G4S - Angajati fara respect, omenie si responsabilitati?


Ne vom civiliza vreodata? Nu!Pana astazi nu am stiut nimic si nici nu m-a interesat despre firma G4S Romania - Cash Service - Group 4 Securior!

In fiecare dimineata vedeam cum echipele adunate, la o tigara, la o manea si niste seminte vegheau la bunastarea parcarii si a bunului mers al urbei! Nimic special, tipic pentru soferii de dube, soferi care in general, sunt persoane fara prea multe studii, cu un coeficient de inteligenta suficient pentru a conduce o masina! Nu vreau sa generalizez aceasta afirmatie, caci nu cunosc oamenii ce lucreaza in aceasta companie!

Astazi, in jurul orelor 18:35, deschizandu-mi masina, senzorii acustici ai alarmei imi sesizeaza faptul ca masina a fost atinsa. Ma uit in jurul ei, studiez si constat cu mahnire ca oglinda dreapta era ferfenita. Haraita toata, colorata in alb si un pic dislocata! Langa masina mea era parcata o duba G4S alba. Ma uit la portiera dubei, observ un om pe locul din dreapta!

Acum vine faza vesela care imi confirma cele spuse mai sus cu referire la coeficientul de inteligenta!

Deschid usa dubei, o misc, o pliez spre oglinda masinii mele si constat ca se potriveau perfect! Usa dubei parca se asorta cu oglinda masinii mele. Ciudat si straniu este ca omul din dreapta, angajat al companiei G4S (caci nota fisa de parcurs a zilei) nu a schitat niciun gest, nici o reactie! Dupa cateva discutii, soferul recunoaste ca nu are nicio vina, el intrand de curand in tura de seara.

Acum sincer, ce coeficient de inteligenta trebuie sa ai sa stai in masina si sa vezi ca un strain, vine, se uita la masina ta, iti deschide usa, ti-o inchide, ti-o deschide !? Prefer sa ma abtin!

E drept, este nepasare, lipsa de respect pentru bunul altuia, de ce sa ma invart dupa deget (!?) prostie cu carul si nesimtire.

Tipic! Nu o sa ne civilizam niciodata, mereu posesorii de Dacii vechi, de dube, pe masini de mare tonaj niciodata nu vor fi respectosi in trafic si cu bunul altuia. De ce, ma repet, pentru ca studiile, cultura, respectul si bunul simt sunt niste atuuri cu care nu se pot mandri. Nu poti cere cuiva ceva, ce nu are!

Iar eu, cu ce m-am ales? Oglinda facuta ferfenita si cu mahnirea in buzunar! Casco marit, timp pierdut, bani pierduti!

Toate fiind spuse, nu-mi ramane decat sa cred ca si tu, cititorule, ai tras concluzia potrivita.N-am nimic cu firma asta, sper din tot sufletul sa le mearga ca pe roate contractele, insa acelui angajat i se potriveste pe deplin afirmatia "samanta si prostia "şad" bine taranului"!

LE: Dupa cum vedeti, n-am atasat nici ora, nici numarul dubei G4S, nici poze, nimic! Mi-e sila ... hai noroc, sper sa nu va "loviti" si voi de asemenea intamplari!


Loading...
Multumesc ;-)

362 de comentarii:

 1. Subsemnatul Nemigoreanu Alexandru,fost salariat G4S SECURITY SERVICES SRL cu sediul in Str. Maior Coravu Ion, Nr.53, Sector 2, Bucuresti din data de 17 august 2004 pana la data de 17 martie 2009 unde am prestat serviciul ireprosabil fiind premiat lunar in ultimii 3 ani datorita meritelor profesionale,chem. In instanta firma sus mentionata deoarece consider ca am fost nedreptatit si mi s-a desfacut contractual de munca in mod abuziv.
  O data cu numirea in functie de director operativ a domnului catea horia si a domnului Moraru ion am fost permanent suprasolicitat atat fizic cat si pshic de acestia desi m-am plans zilnic timp de 7 luni ca nu pot sa execut serviciul pe ruta pe care ei ma trimiteau deoarece era aproape imposibil de efectuat.
  Timp de 18 ore cat lucram pe acea ruta nu am reusit nici macar o data sa mananc sau sa-mi permit o pauza cat de mica.
  Mi se tot promitea ca o sa se reglementeze situatia,dar n-a fost asa mai mult observam cu stupefactie ca periodic imi mai erau adaugate locatii.
  Am mers la domnul director regional pampalache constantin Si i-am spus ce dificultati intampin,dar ca si pana acum situatia a ramas neschimbata,intr-un final domnul catea horia si domnul moru mi-au spus ca daca nu-mi convine sa plec ca sunt altii care bat in poarta.
  In timpul liber am fost solicitat de nenumarate ori sa vin sa lucrez pe rutele colegilor mei cu mentiunea ca daca nu vin voi fi dat afara,ba mai mult am fost chemat de cei doi din medical sa ridic banii de la brd si nici macar nu am fost pontat.Tot in timpul meu liber am fost solicitat sa merg la brd desi specificasem ca sunt la o bere ,au spus ca nu conteaza.Am lucrat in locul colegilor mei si am comparat rutele chiar le-am spus ca sunt foarte aerisite si se pot realiza cu usurinta i-am rugat sa incerce sa ne mai ruleze,n-am avut nici de aceasta data parte de o schimbare.
  Ultimele 3-4 luni n-am avut sofer si o perioada nici insotitor.Ruta era foarte greu de efectuat chiar daca as fi plecat in timp util ori mie mi se gasea conducator auto dupa ceva timp astfel ca permanent eram in devans cu o ora,o ora jumatate dupa care incepea stresul,telefoane continue cu reprosuri ca nu ajung la locatii etc
  Nu am fugit de munca ci imi placea ceea ce faceam in aceasta firma,permanent am avut rute grele ,dar nu m-am plans,dar aceasta era mai mult decat inumana.
  Incepusem sa ma resimt datorita suprasolicitarii de pe ruta si a orelor suplimentare,mai mult nu aveam parte de nici un fel de satisfactie nici macar salariala mare parte din orele suplimentare fiind taiate de domnul Catea si Moriu ion
  In luna noiembrie ,nesocotind orele suplimentare taiate am cumulate in jur de 200 de ore suplimentare,ma simteam pur si simplu extenuat.
  In data de 4.12.2008 datorita oboselii cauzate de suprasolicitarea la serviciu m-am trezit ceva mai tarziu si am vorbit cu inspectorul de traffic ca intarzii si ca sa ajung in timp util astept echipajul in statie la 385,prelungirea ghencea.Nicuoae silviu a fost sunat si I s-a dispus sa ridice valorile sis a vina sa ma ia din statie ceea ce a si facut.
  Mentionez ca nu m-am prezentat la serviciu,nu am ridicat armamentul si nu am fost echipat in tinuta firmei (nemotivat). Ma simteam foarte rau aveam febra si tuseam continuu. In cursul zilei toata treaba mi-a facut-o domnul nicolae silviu, exceptand rzb smb de unde am cumparat bani ptr Leumi smb unde numai eu aveam drept de semnatura.
  La ora 16 cand eram abia la facultatea hyperion in calea calarasilor urmand sa ajungem apoi in aviatorilor la leumi smb am fost sunat de domnul morariu si apostrofat de ce nu ajung la ora 14,30 la oprm in calea giulesti.
  Sunt un om foarte calm si un bun executant,dar de data asta datorita stresului mi-am pierdut cumpatul si i-am vorbit in mod necuvincios,motiv pentru care am fost scosi de pe ruta si chemati in baza in prelungirea ghencea .
  Ca de obicei nu mancasem nimic,dar am consumat abundent coca-cola si mi-am luat tratamentul ptr tuse (bromhexin solutie)
  Ajunsi in baza in prelungirea ghencea am fost chemati la domnul director regional pampalache constantin,pe traseu am fost bruscat de domnul catea horia a doua zi aratandu-le domnilor ciobanu vasile si draghici viorel urmele degetelor imprimate in bratul meu.
  Mi s-a pus fiola care nu-mi explic din ce motive s-a decolorat vag(nu s-a inverzit),apoi domnul pampalache in prezenta domnilor moru,catea,fratila,gogoase si nicolaie silviu mi-a spus ca nu mai am ce cauta in firma,dar sa vin ziua urmatoare sa vorbim.
  Am venit a doua zi si am fost rugat sa-mi dau demisia au fost foarte convingatori atat domnul pampalache constantin cat si domnul fratila……
  Am mers din nou la domnul moraru ion cu care am avut din nou discutii aprinse,eu in disperare de cauza,era recesiune si estimam ca cu greu mi-as fi putut gasi un loc de munca.
  Fiind derutat si cunoscandu-I am gandit ca e mai bines a procedez cum mi-au cerut ei astfel ca mi-am dat demisia apoi calculand ca nu exista un motiv intemeiat pentru desfacerea contractului de munca m-am razgandit si am rupt-o.
  Am reusit sa ma calmez si am discutat cu domnul moraru care a zis ca personal ma iarta ,dar sa vorbesc cu domnul pampalache. Am mers la domnul pampalache……caruia i-am zis ca sunt iertat de domnul Moru ion si decizia ii apartine,dar acesta a zis ca nu poate trece peste domnul catea horia care desi e mai mic in functie are un cuvant greu de spus si el nu se baga.
  Am evitat medicalele si in 5 ani de zile am avut doar 11 zile 7 cand am fost transportat in toiul noptii cu salvarea si 4 cand am facut o viroza respiratorie ,febra 40 grade sit use,dar din cele 4 am beneficiat doar de 2,2 prestand serviciu datorita insistentelor
  Pe data de 15 decembrie am fost internat in spital cu afectiuni renale.Dupa aproximativ o luna m-am interest de un nou serviciu si am primit promisiunea certa de angajare.Am muncit timp de 5 ani in firma group 4 si oarecum m-am atasat de ea si mi-era destul de greu sa plec.
  Am mai incercat o data,l-am sunat pe domnul morau si mi-a zis ca s-a rezolvat,dar trebuie sa-mi iau un angajament scris ca-mi revizuiesc comportamentul in contactul cu sefii mei,asa ca sa-mi vad linistit de sanatate.
  In data de 01.03.2009 am revenit la serviciu unde am fost chemat de domnii coltea horia si morariu…… care (din nou soc),mi-au zis ca am doua alternative,sa-mi dau demisia sau sa ma dea ei afara.Le-am spus ca aleg ultima variant.
  A urmat un moment de suspans,tacere apoi domnul coltea horia mi-a zis ca mai exista si o a treia variant(la inceput era inexistenta)
  Propunerea a fost sa fiu retrogradat in salarial in functie de insotitor,sa nu am insotitor pe masina timp de 2 luni si sa-mi cer scuze public domnului morariu ion
  Gandindu-ma ca e totusi o optiune sa-mi castig existenta am acceptat,chiar daca scuzele publice imi pareau dezonorante atat pentru domnul morariu ion cat si pentru mine.
  Domnul coltea horia a zis ca pentru asta trebuie sa merg la psiholog sa decida daca mai sunt apt pentru indeplinirea atributiunilor de serviciu si daca-si da acordul o sa intru pe ruta,mai mult l-a sunat in prezenta mea si i-a zis ca sunt un casier bun si am avut o iesire necontrolata ,ca o sa iau sigur psihologicul ,dar trebuie sa fie indeplinite formalitatile.
  Am fost la psiholog ,dupa cinci ore am fost admis,apoi am fost de acord chiar cu o consiliere lunara.Totul era in regula!
  A doua zi domnul Ervin ……… mi-a zis sa vin ziua urmatoare pe ruta in locul domnului ciobanu vasile,m-am prezentat la serviciu sa-mi ridic ruta,dar mi s-a spus ca nu sunt trecut nicaieri ci sun rezerva.
  Pe data de 02.03.2009 m-a chemat domnul moru ion sa semnez convocator pentru comisia de disciplina pentru data de 03.03.2009 la orele 9 in prelungirea ghencea.
  Contest procesul verbal deoarece comisia s-a tinut la alta locatie si nu a fos compusa de cei trecuti in convocator si a inceput cu 2 ore mai tarziu,ora 11,fapt care a determinat lipsa caracterului oficial.
  Comisia a fost formata din domnul catea horia,dl morariu ion Si dl horatiu ……..
  Dl morau ion mi-a dat procesul verbal si mi-a zis sa raspund intrebarilor.
  Asa cum mi-au spus am tratat totul ca pe-o formalitate,stiind cele discutate anterior am completat procesul verbal,dar am omis sa citesc ce scrie deasupra chestionarului deoarece domnul moraru ion a mascat foarte bine cu mana cele scrise,am crezut ca mai totul se rezuma la faptul ca i-am vorbit inadecvat….
  Am zis sa nu mai supar situatia fiind destul de sensibila si sa le dau raspunsuri satisfacatoare,am raspuns ca regret cele intamplate,n-am relatat ce anume,dar ma canalizasem pe cearta dintre mine si el.Am afirmat si ca am fost instruit,desi de cand cu noua conducere nu am fost nici macar o singura data instruit ci ne veneau doar fisele unde scria ca a fost prelucrata tema nr….noi doar semnam,cateodata nici nu le vedeam,multe semnaturi din fisa de instruire nici nu-mi apartin.
  In final eram intrebat daca sunt constient de fapta comisa si de urmari
  Stiam ca am fost mai mult decat nepoliticos cu domnul moraru ion apoi sanctiunea imi fusase comunicata de domnul catea horia si am scris DA.
  In acel moment le-am citit satisfactia in ochi….zambind domnul catea horia mi-a zis ca tocmai mi-am semnat sentinta.
  A inceput sa se invarta totul cu mine,pur si simplu m-am prabusit mental am reusit si sa vad ce-a acoperit domnul morariu ion cu mana,eram acuzat ca am fost in serviciu sub influienta bauturilor alcoolice.
  Am reusit sa modific doar ultimul raspuns dat si am scris NU stiind ca nici vorba sa fi fost sub influenta bauturilor alcoolice,apoi procesul verbal mi-a fost smuls nemaiputand aduce modificari.
  Doresc sa reliefez starea psihica si caderea cauzata contrastului bipolar la care m-au supus cei doi domni catea horia si morru ion
  Am plecat,vlaguit,nauc din biroul lor lasandu-i sa-si incununeze laurii.
  N-am mai suportat starea de tensiune si am solicitat pe data de 05.12.2009 6 zile de concediu incepand cu data de 06.03.2009 pana pe data de 13.03.2009.Pe data de 16.03.2009 am fost chemat sa-mi modific cererea deoarece am dreptul doar la 5 zile de concediu si pentru data de 13 sa fac o cerere de invoire .Mi-am dat seama ca nu beneficiez nicidecum de prezumtia de nevinovatie si decizia e déjà luata altfel nu mi s-ar fi facut lichidarea.
  De pe data de 16.03.2009 pana pe data de 19.03.2009 am fost la serviciu,in data de 18.03.2009 a venit control de la audit asi fi vrut sa ma plang lor,dar am fost trimis in misiune pe interventii atm cu domnul cauciuc dan pana la ora 18.
  Pe data de 19.03.2009 am fost chemat de domnul calicu nicolaie si mi s-a inmanat decizia de desfacere disciplinara a contractului de munca cu mentiunea ca am fost dat afara cu data de 17.03.2009 si nu mai pot figura la serviciu,deci pana si in ultima clipa voi fi furat de 28 de ore lucrate pe data de 17 pana pe 19,chiar daca pe decizie scrie ca are efect din data instintarii.


  asta ar fi fost actiunea cu care as fi mers in instanta,dar vb omului,mi-e scarba!
  in sfarsit un om care vede realitatea!
  sa deschizi usa unei blindate e ceva COLOSAL SI STIU CA SE POATE daca le cereati si sacii din masina probabil vi dadeau
  Aici la g4s nu conteaza competivitatea ci prostia sa fie mare ca sa poti fi manipulat. ce sa zic domnul director operativ horia catea bate subalternii,mai mare rasul,nu-i bate pe aia care st in stare de replica ci pe aia deja terminati.
  o data daca as fi vazut comentariul de mai sus as fi sarit de gatul celui care a scris infamiile de mai sus,g4falck era o firma de prestigiu,acum ce sa zic felicitari domnului care a sesizat plangerea mea de mult timp in urma
  Asa este manele si seminte,dar nu sunt vinovati cei pe care-i vedeti ci directorii care-i angajeaza,respectiv dl jilava gheorge,dl pampalache ctin si moraru care saracu e dus cu pluta,e acolo asa doar ptr a fimanipulat
  Bun titlu groapa cu prosti,dar mi-e teama ca astia care guverneaza g4s nici gunoieri l;a groapa asta nu-i putem numi!

  RăspundețiȘtergere
 2. civilizatie,vai!
  daca e sa ne luam dupa g4s,o sa murim in neolitic!

  RăspundețiȘtergere
 3. multumiri,macar mi-am zis of-ul,g4s din nefericire va ramane groapa de prosti si mai rau nimeni n-are sa stranga dupa ei,oricum sunt oameni de nimic inlaturati de sistem,care au voie sa faca stat in stat,sarbatori fericite celor care mi-au dat prilejul sa bscriu aici si sarbatori la fel ca oricum nu sesizeaza dif directorilor de la 4 s

  RăspundețiȘtergere
 4. intrebari si nelamuriri daca aveti despre g4s promit sa va rsp fara ezitare! postati aici comentariu

  RăspundețiȘtergere
 5. si eu lucrez in firma si aveti dreptate niste barfitori si gunoaie de oamenii care se gandesc numa la ei

  RăspundețiȘtergere
 6. Si eu ...., intentionam sa ma angajez in cadrul acestei companii. Se merita sau nu ?

  RăspundețiȘtergere
 7. V-ati întrebat de ce fosta soţie l-a părăsit?
  Întrebaţi "foştii copii" de ce nu au primit pensia alimentară de când au fost părăsiţi?
  Întrebaţi rudele puşcăriaşilor păziţi de acest "cerber" de câte ori au trebuit să dea "plocoane lichide" pentru înlesnirea unor favoruri?
  EU ŞTIU CĂ G4S ROMÂNIA ESTE CEA MAI MARE FIRMĂ DE PROFIL CU PESTE 12000 ANGAJAŢI, PENTRU CĂ ŞI EU AM MÂNCAT PÂINE DE ACOLO PÂNĂ DE CURÂND - ŞI CHIAR V-AŞ RUGA SĂ DISCUTAŢI MĂCAR CU 2-3 ANGAJAŢI DIN ACEST GRUP PENTRU A AFLA REALITATEA.
  Din câte ştiu, este un alcoolic notoriu (NICIUN OM NORMAL NU POATE BEA 46 DE BERI DE ZIUA LUI, DUPĂ CUM EL SINGUR S-A LĂUDAT ÎN FAŢA UNOR COLEGI).
  Dacă vreţi să verificaţi, mergeţi în cloaca ordinară unde locuieşte şi unde duhneşte a rachiu de la două cartiere distanţă.
  Poate sunt subiectiv, dar eu sincer mulţumesc acestui colectiv de oameni şi conducerii lui pentru faptul că timp de 9 ani de zile am fost salariat aici, dar acum primesc o pensie, urmare a activităţii desfăşurate în cadrul firmei.
  Cu scuze, dar orice "revoluţie" scoate multe gunoaie la suprafaţă, vă rog să-l înţelegeţi, iar dacă-l iubiţi infinit, luaţi-l la voi, ca să vă umple de glorie.

  RăspundețiȘtergere
 8. da,am observat ca domnul horia catea(ii spun asa ptr ca porecla lui e catelusul)stiu toti ca e bolnav de pupincurism,a pozat mult in fata oglinzii ca sa emane cuvintele slefuite oarecum din limba romana pe care o vb destul de prost,dar este intelectual si trbuie sa-si ilustreze snobismul.De regula se adreseaza subordonatilor cu mars in p..a me.Sunt frapat ca are dictie si ptr altfel de cuvinte.
  Nu prea avem ce sa-i cerem unui frustrat care are cont pe neogen unde-si cauta perecheaa avut vreodata o rel?.Sigur e vb de el ptr ca nu am spus nimanui de 46 de beri ci numai lui.Da,beau asta nu inseamna ca suntem in comunism si se face discriminare domnule horia catea.Asi fi si eu multumit sa se faca investigatie si sa se vb cu 2-3 angajati,dar au curaj sa vb?
  Sigur nu!
  Sa reluam ptr cultura ta vasta adauga un fapt ,nu m-a parasit nevasta ci eu am introdus actiunea de divort,copii primesc bani lunar chiar mai mult decat e in hotarare si inclusiv cu fosta sotie am o rel de amicitie.Cat esti de neom numesti proprii-mi copii fostii,ei sunt unici si vir ramane copii mei indiferent de vicisitudini.Intrebati va rog puscariasii,luati rel despre mine,nu am facut avantaje,nu am primit nimic decat un pachet de marlboro de care nu am avut cunostiinta si am fost si sunt respectat de detinuti care sincer au o etica mult pete cea a domnului horia catea.,,Cloaca" in care locuiesc costa lunar 14 mil de lei bani care ii platesc lunar asa cum pot,cum oare?
  Rachiu nu am baut niciodata,dar omul consuma ce poate daca asta e bautura care-l dezvolta treaba lui.El multumeste,nici n-ar aveam cum sa nu o faca e un incapabil care a prins aici un loc de gunoier sa fie sanatos,respect n-o sa primeasca.Daca era de 9 ani in firma ar fi stiut ca eu,da,chiar am fost erou in firma asta de cacat si regret ca au venit unii ca tine si au stricat aspectul,,revolutionar"
  Sa mai spun un ultim lucru sunt angajat,respectat si primesc o retributie de 3 ori mai mare ca aceea oferita de g4sifonicour,diferenta dintr noi este ca eu sunt un tip rebel care uraste intelectualii corciti si am circumvoluntiuni cat n-o sa ai u niciodata.Daca cineva ti-ar face o trepanatie,n-ar gasi nici o unda de civilizatie,crede-ma esti doar un catel si ai sa te guduri mereu in fata STAPANULUI!
  Ia zi-le oamenilor cat iti iei din taiatul orelor suplimentare?
  N-am sa ma mai adresez direct tie ptr ca esti doar o scursoare,nu meriti respect,ai doar abilitate in a acuza,fara fond.
  Baiatul care vrea sa se angajeze s-o faca sunt bani destul de frumusei,dar daca are personalitate e preferabil sa ramana acasa aici se cer ca aptitudini lipsa de coloana vertebrala,sa taci si sa inghiti din groapa fara fund a g4sifonicour

  RăspundețiȘtergere
 9. cauta pe net sunt body guard la avocat geamanu ionut iulian,stii sa cauti?::))

  RăspundețiȘtergere
 10. ai mancat u 9 ani aici?
  Pote,cum ai plecat batausule?
  Cate kg are sultana florin?
  ala era om pe care sa-l lovesti?
  Sa-ti spun un secret amator comunist toti cei care au avut personalitate si au fost in contradictie cu furtul au avut onoare si au plecat din firma,u st convins ca ai sa fii aici de neclintit ptr ca n-aqi personalitate si....gudura-te!:)

  RăspundețiȘtergere
 11. dc nu vb de banii furati de angajatii vostri
  va cad contractele?

  RăspundețiȘtergere
 12. ma racaie teribil,va rog luati legatura cu detinutii ce mi-au fost in subordine,mereu m-au respectat ptr ca am fost drept.
  Stima,respect,nu caut glorie ci doar dreptate,motiv ptr care va multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 13. as mai dori ceva sa va uitati cand intru pe site ,raspund rapid,el tre sa-si ia marja de compozitie
  Cu asemenea directori,asa angajati,scuze celor din vechea garda
  nu-i nominalizez ei se stiu!

  RăspundețiȘtergere
 14. realizati cumva ptr divertisment un face to face,chiar mi-ar face placere sa vedeti cat de mic si marsav e un director de la g4s
  bine a zis omul gunoier!
  :))

  RăspundețiȘtergere
 15. respect munca ingrata,nu respect mizeria ce clocaie in personalitatea unora,aviz horia catea!

  RăspundețiȘtergere
 16. de domnul pampalache zic oamenii din poarta ca duhneste a bautura,are curaj vreunul sa recunoasca?
  Nu,ptr ca g4sifonicour este anarhist.
  Scriu in van,stiu,masuri se vor lua?

  RăspundețiȘtergere
 17. am uitat intreba-l pe domnul becalin despre mine,evident nu ai acces la el ptr ca esti un NIMENI!:))

  RăspundețiȘtergere
 18. DA SARIT O LITERA IN PLUS,VB CU BAIETII DE LA PARAZITII,DESI MA INDOIESC CA IQ-UL TAU ar reusi sa strabata drumul asta
  mental sunt intact,ia act,n-am tact cand intru in contact
  cu un retardat supraapreciat,draga catea ,bai kkt nu-i nici o coincidenta,sa-mi sugi p..a vef3ectiv in regim de urgenta,politic n-am apartenenta la 9 nu st in evidenta,in esnta fumez de 8 ani da5r marijuana nu creaza dependenta,catea,intelectual corcit...............
  mai e mult de zis as dori si eu o replica pe masura din partea NIMICULUI
  SE POATE?

  RăspundețiȘtergere
 19. CATA NERUSINARE,RESPECT PTR NIMIC,NICI MACAR PTR FAMILIE ,A AVUT VREODATA CA SA VB DE EA?
  Mi-e tare dor de cop[iii mei si in perioada de vara 3 luni st la mine,nesimtitul asta vb de ei?
  are copii,vrea cineva sa-i daruiasca bucuria asta?
  sigur ,nu!
  ma doare cumplit ,orice sa vb despre mine,dar nu despre copii care sunt viata mea si am mereu regrete ca banii pe care ii trimit nu pot compensa lipsa de mine!
  intelegeti-mna ,multumesc si lasati-l e ddoar un jeg!
  Spune-ti ca abia astept sa-l vad undeva,candva,zdreantza de om!

  RăspundețiȘtergere
 20. inteleg orice,imi rog si fostii detinuti sa intervina,lezeaza,fa orice,dar lasa familia,n-ai avut-o,nu stii ce e

  RăspundețiȘtergere
 21. jegosule,s-ar putea detinuti liberati sa vada ce ai scris ai gja,am fost curat si sunt iubit de ei sa nu ai surprize :))

  RăspundețiȘtergere
 22. revin,stii cat sufar ca nu st langa copii mei?
  jeg ce esti!

  RăspundețiȘtergere
 23. k!sandokane pote vezi ai avut 25 de ani condamnare ,ce crezi de mine,ulise ai avut crime cu sadism,ce crezi?sunteti n care v-am inte4les si ati vb cu mine,am luat eu vreodata ceva de la voi,va rog nu va razbunati,stiu ca n-are pic de moralitate,nu va luati de el ca pic eu!
  Tin la voi si stiu ca intr-o oarecare masura ati fost fortati sa faceti ce ati facut,rog,nu face4ti legea ptr mine!

  RăspundețiȘtergere
 24. poti sa spui ce e ala cerber,fara sa te uiti der zece ori rsp direct :))

  RăspundețiȘtergere
 25. prostule ai9 gja ce zici ca ai mori subit

  RăspundețiȘtergere
 26. dc nu se poate discuta cu 2-3 care au parasit firma?

  RăspundețiȘtergere
 27. rog implicati-va trebuie sa se vada realitatea

  RăspundețiȘtergere
 28. sunt calimescu adrian,acum am vazut comentariile postate,pot spune ca am fost soferul domnului nemigoreanu si credeti-ma am fost nevoit sa-mi dau demisia deoarece ruta respectiva era inumana.Pur si simplu ne-au exploatat pana cand am cedat,apoi...n-au mai avut nevoie de noi,altii!

  RăspundețiȘtergere
 29. rugaminte,daca vreti sa postati puteti s-o faceti ,dar nu-mi folositi numele,aveti un dram de mandrie,uitati de g4s,rog scrieti in numele vostru!Curaj!

  RăspundețiȘtergere
 30. tacere,nici n-ar mai fi de spus nimic,ma bucur daca oamenii din groapa se preteaza la a trai in vinovatie

  RăspundețiȘtergere
 31. ma gandeam sa ma angajez aici desi eram sceptic acum fara discutie nu mai vreau sa vin,cum a putut nemernicul ala sa ia painea de la gura a doi copilasi?
  rusine sa va fie g4s!

  RăspundețiȘtergere
 32. eram curioasa si voiam sa vad,clar,nici aici omul nu are drept la replica,voi nu vrdeti pe departe ca are dreptate
  dc nu trimiteti undeva ceva?

  RăspundețiȘtergere
 33. spalare de rufe in internet..
  daca ai dreptate (nu zic ca nu ai avea) mergi la un avocat si le fa reclama negativa, cu siguranta asta o sa ii loveasca mai mult decat polologhia de aici...

  RăspundețiȘtergere
 34. Stiu si eu pe cineva care lucreaza in G4S si este foarte bine educat si serios!

  RăspundețiȘtergere
 35. Soferii de pe masinile de transport valori ai G4S - NESIMTITI. In fiecare zi imi iese cate unul cu masina in fata, pe prelungirea Ghencea. De multe ori ma uit in oglinda si vad ca nu era nici o masina in spatele meu, dar ei cu al lor creier minuscul considera ca este mai omenesc sa iasa de la ei din curte in fata orcarei masini care circula regulamentar.

  RăspundețiȘtergere
 36. MARITI SALARILE CA DE LUCRU I PANA IM P..L LA CLUJ ZDRENTELOR.

  RăspundețiȘtergere
 37. VREM SALARI MAI MARI SA PUTEM TRAI DECENT CA VOI NU SUNTETI IN CRIZA CA DE LUCRU TAT ATATAI CA ACUM 2 ANI NU VA BATETI JOC DE OAMENI DIN JUD. CLUJ CA O TRAS DESTUL PT VOI.RUSINE SA VA FIE

  RăspundețiȘtergere
 38. buna ziua !
  sunt si eu un angajat al g4s cash services dar sunt din provincie ,de munca este mai mult ca si acum 2 -3 ani dar salariu este de mizerie, sa va spun cum functioneaza sistemul la g4s bacau :din 100 de transportatori sunt citiva pupi ncuristi sa nu dau nume dar sunt 4 -5 soferi 4-5 casieri si 6-7 insotitori care sunt oamenii unui IET SI AU CURSE LA GREU ore suplimentare girla diurne maxim si ies baietasii cu un salar de 1800-2000 ron lunar si noi ceilalti care facem atm si muncim intradevar ne tine pe 800-100- ron lunar

  RăspundețiȘtergere
 39. sunt sefi cit care si iau banii degeaba

  RăspundețiȘtergere
 40. PROBLEMA CA DACA MERGI LA DIRECTOR SA TE PLINGI ITI SPUNE IN FATA NU TI CONVINE DA TI DEMISIA RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEE D_LOR DIRECTORI DE LA BACAU

  RăspundețiȘtergere
 41. sa va mai zic ceva la bacau ne am alaturat sindicatului union de la alba iulia au facut pa dracu n 4 si ne au amenintat si multe naltele sa ne retragem din sindicat

  RăspundețiȘtergere
 42. Bacaul va dat teapa Stirparu ?

  RăspundețiȘtergere
 43. ba nu ne a dat teapa stirparu daca mai mult de atit nu sa putut astae

  RăspundețiȘtergere
 44. si cine esti tu cel care intrebi ma rog?

  RăspundețiȘtergere
 45. domnu rugina numai d voastra ii spuneti:,,stirparu'' ca noi colegii ii zicem starparu

  RăspundețiȘtergere
 46. Dar de un anume director ce se imprumuta de la angajati si pe urma scoti greu banii de la el ati auzit?

  RăspundețiȘtergere
 47. ia intrebati voi colegii de ce nu mai vine Starparu pe la noi in Galati ? sa autoproclamat mare lider pe regiunea Moldova si a facut r... praf
  nici sa nu-l vada baietii pe aici sa-l pastrati sanatosi cu ,, succesele lui ''

  RăspundețiȘtergere
 48. CE ANGAJATI NERESCUSCATORI AVEM.SA VA FIE RUSINE

  RăspundețiȘtergere
 49. galatiu sinteti 90%pensionari militari si avetii pensii mari iar cind va cerut starparu sa va alaturati sindicatului ati facut scandal ati zis ca va convine salariile voi si cu iasiul sunteti curve cu 2 fete

  RăspundețiȘtergere
 50. domnu care si zice tirsea ca daca ma gindesc bine domnul tirsea nu are timp sa posteze pe toate siturile , de ce nu avem si noi niste salarii decente?

  RăspundețiȘtergere
 51. noi la transport valori de ce nu avem spor: -de arma?, de pericol, de risc , de antena, de noapte, de ture, etc???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  RăspundețiȘtergere
 52. buna ziua !
  daca din intimplare intra cineva din conducerea g4s intra pe acest site , ii adresez o intrebare :
  de ce nu se ocupa nimeni de pontaj la bacau?
  sa echilibreze cursele, sa avem si noi salariile echilibrate , nu pensionarii care sed duc sa plinga la doamna roxana simionescu ca au rate si sunt si t 3 iau 1500 ron iar un t2 sau t1 cu vechime de 3-6 ani ia 800-1000 ron si face si atm, si cursele mai grele si nu are nici pensie si are si rate, cind veniti la bacau sa dati un examen pe bune la atm-uri sa vedem citi iau examenu?

  RăspundețiȘtergere
 53. citi t2? de la bacau sunt in stare sa alimenteze toate tipurile de atm?  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????, nu stiu daca sunt 10???????????

  RăspundețiȘtergere
 54. sunt t2 si iau banii de geaba prin milogeala

  RăspundețiȘtergere
 55. http://www.youtube.com/watch?v=oExdgeEIPfA

  RăspundețiȘtergere
 56. http://www.youtube.com/watch?v=VUqwuqB03CQ

  RăspundețiȘtergere
 57. http://www.youtube.com/watch?v=VUqwuqB03CQ
  uitativa si va minunati ca mult nu mai e si o sa apara si la noi sa vad citi pensionari mai ramin la g4s cash rominia

  RăspundețiȘtergere
 58. Sunteti niste tarani de va vaitati ca niste babe ... rusine

  RăspundețiȘtergere
 59. http://www.youtube.com/watch?v=HofHxPOK7-0
  vam mai pus un coment intrati pe linkurile care le am postat pe you tube si vedeti ce se intimpla cu g4s

  RăspundețiȘtergere
 60. suntem tarani din tara noastra dar la un atac sa ti pierzi viata pt 1000 de ron nu se merita

  RăspundețiȘtergere
 61. liviu tarse,scria rusine :))=))
  cand a venit satana batut de dl horia catea a zis sa-si dea demisia ca altfel o sa fie groasa
  ce presedinte!
  :))=)):));))

  RăspundețiȘtergere
 62. urat vorbesti colegu despre baietii din Galati desi esti moldovean ca noi ;
  noi suntem multumiti cu serviciul stabil pe vremurile astea dar in toate comentariile nemultumitii sunteti mereu voi cei de la Bacau ?
  sa va fereasca Domnul de reduceri de personal si sa plecati acasa ca cei din Baia Mare ca O SA ajungeti sa cereti sa lucrati ca ,, T4 '' NUMAI SA AVETI DE LUCRU SI CE SA ADUCETI PE MASA COPIILOR
  si inca ceva multi isi plang de mila ca este rau aici dar nu au plecat in alta parte de cativa ani

  RăspundețiȘtergere
 63. Localitate: Resita
  Data: 10-06-2009

  Titlu/Subiect: legislatia muncii+civil
  Am fost detasat timp de un an de la angajatorul actual, cu capital de stat, la o mare firma tip srl mai exact la G4S, cei care transporta valori, bani pentru bancile romanesti). M-au tratat in ultimul hal, m-au umilit, m-au facut in toate felurile etc. In final, nu mi-au platit decit o foarte mica parte din salariu pentru ultima luna lucrata. Au motivat ca mi-ar fi dat mai mult concediu decit as fi avut dreptul... I-am dat in judecata si intrebarea mea este daca pot sa cer daune si pentru umilinta, defaimare etc., deoarece nu au dovedit niciodata faptul ca as fi hot nici macar nu au incercat!) dar au afirmat-o in public de nenumarate ori. Oricum, intr-una din scrisorile trimise cu ocazia incercarii de a clarifica situatia banilor mei, acesti angajatori temporari au reafirmat in scris acuzatia de hotie adresata mie. De-altfel, chestia asta m-a enervat cel mai tare! Primul termen este pe 29 iunie azi) si inca nu am un avocat... Daca este cineva dispus sa preia cazul meu, cu multa placere. Fifti-fifti la despagubirile incasate? Multumesc pentru raspuns

  RăspundețiȘtergere
 64. Importanţa evaluării psihologice a angajaţilor
  Presa a relatat în ultimele zile despre două incidente care necesită o serie de comentarii de natură psihologică: “Şoferul unei maşini de transport valori, împuşcat de un coleg” (Hotnews.ro) şi “Un şef de agenţie bancară s-a aruncat de la etaj după ce a pierdut la cazino” (Event365.ro).

  Teoretic, ambele persoane au trecut printr-un proces de recrutare/selecţie care a inclus şi o evaluare psihologică. În cazul angajatului firmei de pază G4S Cash Services, parte a grupului G4S, care şi-a împuşcat colegul, acesta ar fi avut nevoie de două avize psihologice: unul pentru eliberarea permisului de port armă, altul pentru ocuparea postului respectiv. Deducem că, în urma evaluărilor psihologice, respectiv pe baza avizelor eliberate, ambele persoane erau apte pentru funcţiile ocupate.

  Procesul de mai sus nu este unul complet dacă el nu este continuat în timp, dacă activitatea angajatului nu este evaluată permanent, inclusiv prin metoda 3600, dacă testele psihologice nu sunt însoţite şi de un interviu şi dacă orice modificare de comportament nu este sesizată şi discutată tocmai pentru a preveni apariţia unui incident, indiferent care ar fi natura acestuia. Şefii direcţi sunt primii care trebuie să observe dacă subordonaţii dau acelaşi randament şi, dacă nu, să iniţieze discuţii pentru a identifica sursa nemulţumirilor, frustrărilor etc. Odată identificate, problemele trebuie supuse unei analize a departamentului resurse umane pentru elaborarea unui plan care să preîntâmpine potenţialele tulburări în bunul mers al activităţii companiei.

  Şi totuşi...


  Grupul G4S a mai trecut printr-un incident neplăcut în urmă cu şase luni, când un angajat al firmei şi-a ucis soţia, după care s-a sinucis. Conform Mediafax, „La nivelul conducerii, nu s-a ştiut despre situaţia sa familială şi nici comportamentul său nu a ridicat probleme la serviciu.”

  Cazurile de mai sus necesită o revizuire completă şi profundă a modului în care este privită şi înţeleasă evaluarea psihologică. Firmele trebuie să conştientizeze că nu pot obţine profit cu angajaţi care au probleme în afara cadrului instituţional, unele dintre acestea extrem de grave, ale căror consecinţe nu numai că pun sub semnul întrebării reputaţia companiei, dar pun în pericol viaţa celorlalţi angajaţi.

  RăspundețiȘtergere
 65. Anonim
  19.06.2009 18:09 pacat de oamenii care muncesc la g4s, pentru ca sunt exploatati si pe niste salarii de nimic... pe 2 lei, in schimb, exista o mie si o suta de cerinte, de reguli, de proceduri, de asteptari, foi de semnat etc etc....conducerea ( cea mare) este ipocrita... si face urat daca aude ca cineva spune ca la g4 nu e bine...' cum nu este bine, ca este o firma de prestigiu, ofera siguranta serviciului, un mediu de lucru profesionist, asigurare de sanatate' si atat... bla bla bla.... cand omul vede pe card salariul credeti ca spune... ce fain ca lucrez la g4, pt ca e firma de renume... etc... sau se gandeste cum mama ei de treaba sa platesc ratele si facturile, sa cumpar de mancare etc cu salariul acesta... vorbe vorbe atat stiu cei de la g4s...

  RăspundețiȘtergere
 66. dan
  9.04.2009 16:10 soferii de pe dubele g4s,sunt niste ignoranti,nu respecta ceilalti conducatori auto din trafic ,se cred stapanii soselelor sicanandu/i pe ceilalti si se mai si coboara amenintatori din dube......jalnic.cine este responsabil cu angajarile in cadrul firmei ar trebuie sa/si revizuiasca activitatea!!!

  RăspundețiȘtergere
 67. Strategia G4S: Achiziţii de 40 milioane de euro şi mai multe contracte cu statul
  14 iulie 2009
  Compania de securitate G4S, unul dintre liderii acestui segment pe plan global, are alocat pentru România un buget de 30-40 milioane de euro, din resurse proprii, pentru două noi achiziţii şi ia în calcul integrarea celor trei divizii din piaţa locală într-un holding. Compania a identificat deja companiile pe care vrea să le preia - o companie de servicii de securitate şi alta de securitate electronică, tranzacţiile fiind estimate să aibă loc până în luna octombrie.
  Liviu Tarsea
  ”Aceste două investiţii, pe care sperăm să le recuperăm în circa trei ani, ne vor aduce un plus de 3.000-4.000 de angajaţi. Tot în toamna acestui an, dorim să înfiinţăm o companie de tip holding, care să înglobeze cea mai mare parte dintre cele trei companii existente şi cele trei viitoare”, a declarat pentru Business Standard Liviu Târşea, country manager în cadrul companiei. Negocierile pentru cele două achiziţii au demarat în luna mai a acestui an. Pentru 2009, G4S estimează o creştere cu 30% a cifrei de afaceri, pe fondul creşterii ponderii contractelor cu statul.

  G4S estimează pentru România o creştere de aproape 30% a cifrei de afaceri pentru acest an, de la 359 milioane de lei (97,6 mil. euro) anul trecut la 460 milioane de lei (113 mil. euro) în 2009, pe fondul creşterii portofoliului de clienţi şi a contractelor cu statul, potrivit lui Liviu Târşea.

  ”Criza afectează şi acest sector în 2009, este posibil să ratăm obiectivul cu aproximativ 10%. Mediul de afaceri este imprevizibil în prezent, este greu să faci o estimare corectă”, a afirmat Târşea. ”Dacă anul trecut afacerile cu statul reprezentau maximum 24% din total, anul acesta vom ajunge la aproape 35%”, a explicat Târşea.

  Potrivit reprezentantului companiei, sectorul guvernamental este departe de a fi acoperit de investiţiile private în securitate. Una dintre priorităţile G4S România este încheierea de parteneriate cu statul. ”Astfel de colaborări ne ajută să ne creştem cota de piaţă, ne ajută să ne creştem expertiza şi ne ajută să obţinem profit pe termen lung”, a afirmat country managerul firmei.

  G4S derulează în România activităţi prin intermediul a trei companii de sine stătătoare. ”Serviciile de cash sunt cele mai dezvoltate, reprezintă circa 60% din veniturile totale. Serviciile de securitate au o pondere de 35%, iar cele de securitate electronică aproape 5%”, a detaliat Târşea. Compania are în plan pentru luna august formarea unei divizii specializate pe administrarea de ATM-uri.

  Numărul de angajaţi al grupului este de aproape 11.000. Grupul va avea, la sfârşitul anului, aproape 15.000 de angajaţi, la cei aproape 4.000 proveniţi din cele două achiziţii adăugându-se alţi aproape 1.000.

  Cota de piaţă a companiei este de 95% pe partea de servicii de cash, 25% pe zona de servicii de securitate şi aproape 3% pe segmentul de securitate electronică.

  RăspundețiȘtergere
 68. http://standard.money.ro/articles/gallery/102961/

  RăspundețiȘtergere
 69. ASA CA COLEGU DE LA GALATI NU MAI LANSA ZVONURI CA LA BAIA MARE A REDUS DIN PERSONAL PT CA NU E ADEVARAT , AI NET VEZI CA MAI LUAM DOUA COMPANII

  RăspundețiȘtergere
 70. stati linistiti ca vin oameni calificati ;
  statul reduce personalul cu 20 % iar nemultumitii pot cauta locuri mai bune in alta parte

  RăspundețiȘtergere
 71. da colegu dar nu cred ca or sa vina din agentii guvernamentale sa lucre la g4

  RăspundețiȘtergere
 72. bai timpitule ca nu pot sa ti zic altfel cine a venit calificat in g4 cel putin la transport toti au venit ca t3 care au vrut au in vatat care nu sunt mai prosti calificati decit erau in prima lor zi de munca la g 4

  RăspundețiȘtergere
 73. ma refeream la verificatorii din Baia Mare dar timpul va arata ca nici transportatorii nu sunt feriti de criza financiara asa ca aratati calitate baieti

  RăspundețiȘtergere
 74. CEI CARE AU PROBLEME CU FIRMA G4S....Va Spun Io Cum Sa Faceti ......va duceti la Presedintele liviu Tarsea si vorbiti direct cu el...App Se Ajunge Foarte greu la presedinte la birou.....Suces

  RăspundețiȘtergere
 75. Evaluari ANEVAR - Reevaluari - Evaluari pentru stabilirea cotei de impozitare
  Grup de experti evaluatori autorizati ANEVAR efectuam evaluari si reevaluari imobiliare, evaluari pentru stabilirea cotei de impozitare, evaluari imobiliare pentru raportarea financiara, evaluari pentru investitii, studii de piata, marketing imobiliar. Asiguram consultanta legea 10/2001 si intermediem vanzarea/cumpararea drepturilor de proprietate revendicate in baza legii 10/2001. Mediem conflicte de orice tip.
  http://www.evaluarianevar.ro

  RăspundețiȘtergere
 76. mai prosti k voi nu am vazut=)) :))

  RăspundețiȘtergere
 77. ,,rusine lui alex iet"
  cine ar putea spune asta?
  da cine de acolo mi-ar putea da rusine? :))
  poate unul singur doican si asta in mica masura,voi ERUDITILOR luati lopetile,incarcati tomberoanele si alimentati groapa cu gunoi ca mai incape inca multa mizerie sunt convins!
  Auzi,rusine :))

  RăspundețiȘtergere
 78. mare satisfactie sa vad ca dupa ce am postat pe acest site a devenit animat si poate omul oripilat de prestigioasa firma g4s are acum satisfactie,uita de incident si priveste totul cu amuzament:)
  e adevarat scriu oamenii,cu cuvintele lor dar reliefeaza adevarata fata a g4s deci ar trebui sa uite cele intamplate si sa priveasca totul relaxat.
  Eu ii sunt recunoscator ptr ca nu ma puteam exprima si mi-a dat posibilitatea s-o fac.
  Imi displace ce scriu unii in numele meu la modul vulgar,badaran si textele respective nu imi apartin desi am vasta cultura si in argo-uri(7 ani sub in mj)
  ca sa nu mai spun ca ando parnaia mi-e la indemana,dar am evitat sa ma deformez.
  Un profit,stiu toti cunoscutii ca-mi place parazitii drept urmare posteaza cineva pe 19 mai 19:55
  poi daca tot scrie in numele meu ar trebui sa fie si un pic edificat nu e piesa parazitii ci chello,ma rog fiecare scrie cum crede de cuviinta. Asta lipseste aici, verticalitatea,oricum poti posta anonim asa ca nu le inteleg eschiva cu directa fara perpectiva.
  A nu se intelege gresit g4falck,chiar a fost firma de prestigiu exceptii facand cateva nepotisme la modul sincer chiar eram elita sa nu mai spun ca si in conducere erau oameni de exceptie pot nominaliza chiar:alice tarsea(curios,fica presedintelui,dar chiar era un om prestigios,prestant uneori dur,dar demn,drept),cujba,mandru,andrei,parsoiu,duta imi cer scuze ptr ca sigur mai sunt multi pe care ii omit dar asta numai din graba.
  OAMENI,care m-au facut sa fiu mandru ca lucrez in cadrul g4falck,as fi vrut atunci sa vedeti cam ce insemna sa fii transportator de valori,chiar eram privilegiat a fi unul dintre ei.
  Acum totul s-a naruit cu angajari fantoma de n posturi de directori care mai de care mai COMPETENTI :)
  La un moment dat ma intrebau colegii vazand in curte un necunoscut,,cine e?"
  rsp:,,daca nu-l cunoastem ,sigur e director!"
  cam asta este,angajatii sus pusi au stricat imaginea unei firme prestigioase
  angajari de serie fara a conta intelectul.
  Rusine?
  da imi era cand imi spuneau doamnele din casierie cum le bruscheaza noii angajati sau cat de urat miros a bere sau ceapa si cine oare recruteaza personalul?
  Teoretic la prima ora inainte de plecarea in cursa tre sa existe acolo un sef care sa se ocupe 30 min de pregatirea pers asta a existat pana sa vina dl pampalache, dl horia catea si dl moraru,apoi comoditatea si incompetenta si-a spus cv.
  Rusine?
  mie niciodata!
  nici voua sigur,altfel groapa s-ar umple,dar nu,ramane fara fund!

  RăspundețiȘtergere
 79. nu merita sa lucrati la G4S stati si cate 16 ore la lucru pentru un salar de nimic

  RăspundețiȘtergere
 80. spuse un coleg nemultumit ; colega cateodata nici nevasta nu e ce ti-ai dorit dar tot stai cu ea ca ti-e draga asa ca nu mai da satisfactie concurentei

  RăspundețiȘtergere
 81. "RUSINE LUI ALEX(BARBOSUL)"
  I-ti bati joc de soarta oamenilor,esti un nesimtit,ei de bun tot ce spune CHELARIU(a se citi jigodie).

  RăspundețiȘtergere
 82. conducerea de la G4S este cea mai vinovata nu le pasa de oamenii, lor sa le intre banii in buzunar...in rest muncesc fraierii cate 16 ore pe noapte si nu se mai platesc nici orele suplimentare si daca nu iti convine pleci...toti dau vina pe criza
  sper sa ramana fara oamenii

  RăspundețiȘtergere
 83. Hmmm, ce de comentarii. As pleca si eu acasa dar ma munceste patronul...

  RăspundețiȘtergere
 84. si eu lucrez in cadru firmei si cunosc foarte bine toate magariile astea femeia de serviciu castiga mai bine decat noi un salariu de mizerie 770 lei la 8 ore pe zi , bataie de joc si in cadru firmei ca si peste tot sunt oameni si oameni

  RăspundețiȘtergere
 85. c parere aveti d jaful d acum cateva zile??sa va aud! sper ca asta sa fie motiv sa creasca salariile!iti pui viata in pericol pt 800 lei

  RăspundețiȘtergere
 86. G4S cea mai jalnica firma de transport valori. in legatura CPV-Baia Mare sa desfintat sa stiti si voi acuma ii PL(punct de lucru).Si eu lucrez la G4S la CLUJ si aicea ii jalnic cu salarile, T3 salar de 600 de ron ce salar ii asta si lucrezi ca prost un T2 1200 ron daca o lucrat vreo 250 de ore. sindicatu ii de toata rusinea nu o facut nimica pt angajati si nici nu va face vreo data bine ca ne tot baga norme pe gat sa fie ei acoperiti(TESA). Si jafu ce sa intanplat la MARAMURES bine ca au scapat baieti si nu o fost mai rau. Si marire de salar nu iti vedea voi degraba colegilor ca firme si sindicatele aproba ce vreau ei fara sa intrebe sau sa zica lideru de sindicat ceva in legatura cu maririle pana in martie nu o sa vedem nimica.Dragi colegi daca vreti sa faceti ceva trimiteti mail la G4S la sediu in anglia.

  RăspundețiȘtergere
 87. Bine că nu a fost mai rău ?
  Asta e gândirea românului, ce să zic.
  Băieţii ăia sunt acuzaţi acum de neglijenţă în serviciu şi sunt la un pas de a fi consideraţi complici. Vor scăpa ieftin dacă vor fi doar daţi afară. Presa a desfiinţat firma şi în ziare şi pe posturile TV, au ajuns cu toţii experţi în procedurile de lucru G4S.
  Ieri la un OMW din Oradea, un angajat al G4S a intrat mascat, cu un pistol de jucărie şi a cerut vânzătoarei banii, de asta aţi auzit? A fost prins după câteva ore. La doar o săptămână după faza din Maramureş. Frumoasă reclamă. Se poate şi mai rău decât asta ? Ce urmează ?

  RăspundețiȘtergere
 88. Asta este pe firam o doare la banana de noi ca stam in masini fara aer conditionat si multe alte nereguli bine ca ne baga pe gat norme si proceduri sa fie ei absolbiti de orice gafa.
  Pe angajatu G4S care a jefuit benzinaria OMV oradea a fots prins in 15 minute. Acuma trebe sa mai stam si cu frica in noi la colegu din spate cine stie ce ii toaca capu si ne face o figura. Sefi ar trebui sa se gandeasca la ce sa intanplat in aceste 2 saptamini. Ce sa intamplat cu angajatul G4S la OMV oradea poate fi si din cauza salariului foarte mic care ni se da la atita minca si te mai suna o banca sa te ameninte ca daca nu iti platesti creditu au ei grija de tine. Si in momente de acestea la disperare decurgi la tot felu de prosti sa faci rost de bani.

  RăspundețiȘtergere
 89. Nu trebuie să stai deloc cu frica în spate cum zici dacă sunteţi uniţi şi dacă aveţi oameni adevăraţi pe acolo. În orice pădure sunt şi uscături dar asta nu înseamnă că toată lumea e la fel. Poate că ai dreptate în privinţa condiţiilor de muncă şi a comportamentului şefilor, dar să nu-ţi închipui că în altă parte e mai bine. Sunt rare firmele care au grijă de oameni, majoritatea trag de ei ca de vite, ăsta e scopul, trebuie să facă profit cu orice preţ, doar nu le-au deschis ca să facă acte de caritate cu angajaţii. Cineva spunea că aveţi un sindicat dar dacă lucrurile stau aşa cum zici de ce nu ia măsuri sindicatul ăsta ? Ar trebui să le spuneţi celor din sindicat că s-a inventat şi greva printre altele.
  Oricum ar fi, ai şi tu mai mare grijă data viitoare la gramatica pe care o foloseşti. Ar fi păcat ca pe lângă faptul că mai nou vă asociază toată lumea cu infractorii, să vă facă şi inculţi.

  RăspundețiȘtergere
 90. Curiosule,daca te intreaba cineva sau pt cultura ta generala sa stii ca acel sindicat e ca sa nu ne afiliem la altul... Sindicatul ala a fost creat de catre Ciobanica si la un momentdat era condus de Tarsica....
  Tu nu vezi ce kkt e in firma asta la presedentie ca se da firma de la tata la fata si invers???
  E la fel ca in Romanica noastra ,suntem condusi de aceiasi "securisti comunisti" care stiu doar sa promita si cand te-ai intors cu spatele sa uite...... Sefimea noastra,care nu e mica la numar, e formata numai din "fosti" oameni mari ,care acum au niste influente devastatoare si nu poti face nimik impotriva lor....cei mai vechi stiu despre ce vorbesc aici...
  De 7 ani de cand lucrez la ei m-am saturat de atat"Firma nu merge pe profit",si tot ia clienti noi.....
  Pacat de noi ca stam cu ideea comunista :"Si daca plec?unde sa ma duc???".. Asta e ,exact ca tara noastra :Tara buna condusa de nenorociti....,Firma buna condusa de "nemernici"...

  RăspundețiȘtergere
 91. Salutare...
  Noi suntem de vine ca nu facem nimica sa ni se mareasca salarile si stam asa la cheremul lor. Si pentru toti pupincuristi si lingai din G4S sunteti cei mai mari BULANGI. Hai PA PA.

  RăspundețiȘtergere
 92. va tot plangeti...
  nu va convine, plecati!
  atat timp cat stati inseamna ca acceptati.
  asa ca ciocu mic.

  RăspundețiȘtergere
 93. G4S GALATI; CINE SELECTEAZA PENTRU ANGAJARE TRANSPORTATORII DE VALORI ???...DIRECTORUL TASCA EMILIAN ???(om viclean)

  RăspundețiȘtergere
 94. salutare,si eu lucrez la firma, am niste sefuţi care se cred mai ceva ca Dumnezeu,subscriu la unele comentari de sus,dar daca imi trebuie un loc de munca,mai bine inghit si merg mai departe,deoarece superioritate nu se arata prin functie se arata prin altceva,dar se pare ca uni ,inca nu au descoperit....

  RăspundețiȘtergere
 95. Buna ziua tuturor oamenilor cu bun simt,sunt si eu angajat la firma asta de doi lei sau mai bine zis firma e super ok,dar in schimb conducerea si lingaii sunt sub ori ce critica,si vreau sa zic ca aceastia de mai sus mentionati sunt cei mai multi.VREAU SA ATRAG SI EU ATENTIA LA CINEVA DIN CONDUCERE DE ACOLO DE SUS DACA ARE OCAZIA SA CITEASCA SAU DACA O SA AJUNGA LA URECHELE LOR SA VERIFICE UN PIC PONTAJUL PE CEL PUTIN ULTIMILE SASE LUNI DE PE FOILE DE TRANSPORT SI SA VADA CUM UNII DINTRE ANGAJATI,FAC ORE SUB NORMA NORMALA LUNARA IAR ALTII FAC CATE 60-70 DE ORE PESTE NORMA LUNARA.VA ROG SA VERIFICATI CHESTIA ASTA LA BACAU SI MAI VORBIM.

  RăspundețiȘtergere
 96. conducerea de la Bacau este de o nesimtire fara margini

  RăspundețiȘtergere
 97. rusine conducerii de la Bacau

  RăspundețiȘtergere
 98. conducerea de la Bacau nu stie decit un singur lucru- sa stea ascunsi prin boscheti si sa filmeze- mai bine s-ar angaja ca paparazzi

  RăspundețiȘtergere
 99. conducerea de la Bacau nu stie decit un singur lucru- sa stea ascunsa in boscheti ca sa filmeze transportatorii- mai bine s-ar angaja pe post de paparazzi

  RăspundețiȘtergere
 100. buna ziua !
  vreau sa atrag atentia conduceriig4s ca la bacau sunt 3 inspectori nesimtiti: DOMNUL ALEX, CIOROIANU SI CRISTEA, OAMENII CARE IAU VODCA DE LA TRANSPORTATORI SA LE DEA CURSE( STALINSKAIA}

  RăspundețiȘtergere
 101. MULT RESPECT DOMNULUI PETRICA CIOBANU DE LA BACAU CARE A REUSIT SA SE INTOARCA IN FIRMA SI II OBLIGA PE DIRECTORI SA II PLATEASCA SALARIUL DIN URMA BRAVO LUI

  RăspundețiȘtergere
 102. PT-BACAU.
  Colegilor intrati pe g4s plaza si scriet acolo ce nemultumiri aveti si asa speram sa ni se rezolve toate problemele. Nu ierteti nimica. Acesti lingai nu face parte dintrun colectiv numit COLEGI sau PRIETENI.
  Faceti fratilor tam tam ca altfel nu vi se rezolva problema.

  RăspundețiȘtergere
 103. Popa Alex de la trafic Bacau strica tot climatul de la transportatori datorita curselor preferentiale pe care le planifica.Poate ca in ceasul al doisprezecelea se va sesiza si conducerile de la Bacau si Bucuresti.

  RăspundețiȘtergere
 104. colegu ai dreptate dar asta e trebuie sa suportam ca are omu spate

  RăspundețiȘtergere
 105. intrebare pt bacau??????????
  citi din transportatori sunt impotriva lui alex popa?

  RăspundețiȘtergere
 106. eu stau si ma intreb sefii de la g4s au auzit de cuvintul;;RESPECT''????????????????

  RăspundețiȘtergere
 107. R ESPECT ? ? TCEPSE R
  E E
  S S
  P P
  E E
  C C
  T T
  ???
  PT ANGAJATIII?

  RăspundețiȘtergere
 108. CRISTEA NU STIU DACA IA VODCA DAR CEILALTI SIGUR, MAI STIU CIND MERGEAU LA V"IGAS? <<>>
  MUTICA, JAMBU, SI UNIIDIN CONDUCERE????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  SI DISCUTAU PLANUL DE TRANSPORT?????????????????????????????????????
  ??

  RăspundețiȘtergere
 109. ma,oameni buni daca nu sunteti uniti nu rezolvati nimic ,degeaba pe la spate una prin fata:DOMNU'ALEX CE CURSA AM EU?

  RăspundețiȘtergere
 110. MULTUMESC,DOMNU'ALEX!asa va trebuie daca nu luati "barbosul"de coarne!!

  RăspundețiȘtergere
 111. pt bacau...
  colegilor la voi cate diurne si ore suplimentare vi se platesc sincer.

  MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere
 112. asa e discriminare frateeeeeeeeeeeee

  RăspundețiȘtergere
 113. salut colegu care intreaba de ore:
  situatia sta cam asa unii din noi zero ore si 3-4 diurne maxim iar,, pupincuristii,, ,,papagalistii,, si sifonarii au si 60 de ore platite

  RăspundețiȘtergere
 114. Sunt un sofer care ar vrea sa nu se mai fumeze in masini.Mai sunt si sefi de treaba :Traistariu spre exemplu. Exemplu de pupincuristi:Chelariu ;zuzu,Marin v. ,Cimpoesu (castigator al telefonului de AUR ),

  RăspundețiȘtergere
 115. sefi de treaba:
  - tomescu
  - anghel
  -nouras

  RăspundețiȘtergere
 116. nu stiu cum este in alte parti dar unde muncesc eu este un program de cacat si cind esti liber ptr 620ron vn fo

  RăspundețiȘtergere
 117. rusine celui care vb urat de colegii sai!

  RăspundețiȘtergere
 118. esti un bulangiu ala de ai scris de baietii de la bacau,daca te aflu ti-ai f... norocu!

  RăspundețiȘtergere
 119. RUSINE DACA FACI PARTE DIN CAT. SOFERILOR!

  RăspundețiȘtergere
 120. ha ha haa haa se cearta manivelele

  RăspundețiȘtergere
 121. de ce la Bacau sunt PENALIZATI doar unii transportatorti( pentru faptul ca nu poarta vesta anti-glont) iar Starparu ( lider de sindicat) este iertat de fiecare data ???

  RăspundețiȘtergere
 122. de ce la Bacau sunt luati "in vizor" doar anumiti transportatori pentru faptul ca miros a bautura....iar Starparu ( lider de sindicat) este "nebagat in seama"....( de obicei vine baut la servici.

  RăspundețiȘtergere
 123. ca si in cazul PSD cei ce vorbesc aici nu se vad

  RăspundețiȘtergere
 124. CE AU TOTI CU STARPARU CAND SE ZBATE PT NOI E BUN ,,,,,,,,NU? DACA NU AR FI EL AM FI RUPTI DE CEI DIN CONDUCERE. CAT DESPRE BAUTURA NU CRED .EU FAC DES CU EL SI NU L-AM VAZUT NICIODATA

  RăspundețiȘtergere
 125. A REUSIT CINEVA DE LA RESURSE UMANE S-O VERIFICE PE .... ALECU FLORINA? CE FEL DE FEMEIE ESTE? CERCETATI SI VE-TI AFLA

  RăspundețiȘtergere
 126. Ce-ai fratello cu Florina? Ce-ai cu ea? De ce o bagi si pe ea in poveste, stii tu ceva ce noi nu stim ?

  RăspundețiȘtergere
 127. Mama mea care m-ai facut!!! am trait sa o vad si pe asta...ca tot am auzit in ultima vreme de aceasta adresa prin vocea g4s Bacau, am zis ca nu ar strica sa dau o tura pe aici...voi chiar ati luat o razna fratilor??? Tot ne cunoastem de atita vreme si asta veti constata pe finalul interventiei mele, ma surprinde atitudinea voastra lipsita de caracter si constat ca nu aveti suficient sange in instalatie sa va spuneti of-ul in mod deschis si fata in fata cu cei direct implicati in toata tevartura asta...in fine. Ma amuz teribil si in acelasi timp ma intristeaza faptul ca tot ce se posteaza (scrie) pe acest site nu se cheama decat "MANCATORIE CU MASCA PE FIGURA"...de ce spun asta?... simplu, nu poti sa faci acuze fara sa ai dovezi ...indiferent in care directie o faci si la ce nivel. Aveti ocazia sa o faceti in diferite momente( la sedintele de periodice si cele de sindicat,pe scarile CP-ului atunci cand numarul tranportatorilor(fumatori/nefumatori) este unul suficient de mare, pentru a se sti cu cine defilam in lume...etc)la urma urmei nu aveti nimic de pierdut si sigur veti avea o bulina rosie in finalul discutiei))) sa lasam gluma ,faceti in asa fel si lasati-o mai moale ,ne facem de cacao si chiar nu-i frumos. Rugamintea mea este urmatoarea si sper sa ma fac inteles; 1. lasati-l pe ZUZU si pe toti ceilalti mentionati anterior in voia sortii, suntem colegi si trebuie sa ne respectam! 2. nu aruncati vorbe pe care nu vii le puteti asuma! 3. si soferii sunt oameni si avem nevoie de ei! 4.daca mai aveti ceva de postat aici faceti ca mine,fara sa jigniti si cu numele in fata !5.sa aratam celor care ne contesta ca suntem cerebrali si stim sa vorbim civilizat ,fara sa ne impungem ca chiorii si sa nu stim pentru ce naiba o facem))) 6.daca tot aveti ceva de spus, atacati subiectele importante si nu mai vorbiti pe nas (fara suparare)GATA! AVETI GRIJA DE VOI SI IUBITI-VA MULT!))) al vostru coleg (daca ma pot numii asa) LUCA MARIUS DORIAN SA TRAITI MAI BINE! ps: ca si in cazul PDL cei care vorbesc aici se vad, (doar cu ochelari speciali(;))))

  RăspundețiȘtergere
 128. bravo marius asta e groapa cu prosti de la bacau.

  RăspundețiȘtergere
 129. 'sarmele'se manca intre ei FELICITARI

  RăspundețiȘtergere
 130. E UN SINGUR SOFER IN CP.BACAU CARE ZICE; castigatorul telefonului de aur; EU IL STIU/RUSINEEEEEEEEEE

  RăspundețiȘtergere
 131. FIRMA MARE CU PROSTI MULTI.ma refer la aia care scriu urat de colegii lor. va urez sa prindeti curse numai cu STARPARU ,MARIN,ZUZU SI CEILALTI,SI SA VA DATI DE GOL. HA HA HA.BINE K AM UITAT DE PASUL GUTAI,DE SALARII,DE PROGRAMUL DE MUNK ASTA LIPSEA TURNATORIA PE NET. BINE K A INVENTAT CINEVA NETUL SI PAGINA ASTA CA SA VEDEM CE COLEGI AVEM LANGA NOI.AS SCRIE NUMELE MEU AICI DA MII RUSINE CU colegi K VOI.SARBATORI FERICITE CELOR COLEGILOR DIN TARA SI SPER SA NU AVETI ASA elemente. DRUMURI BUNE

  RăspundețiȘtergere
 132. daca tu esti prost si te prinde fara vesta trebuie sa te razbuni pe colegii tai.nu mai plange zece la suta nu e mult-mai rau e cand o sa afle nevastata atunci o sa fie naspa. da o sai spui ei de STARPARU DE ZUZU .....SI POATE TE IARTA.PS;DA COLEGUL TAU AVEA VESTA PE EL NU?

  RăspundețiȘtergere
 133. SI AICI PUNEM CAPAC ACESTUI NEFAST AN 2009 SI VA DORESC TUTUROR CELOR CARE ATI VIZITAT ACEST SITE MULTA SANATATE, FERICIRE ,BUCURII, IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR SI UN NOU AN MULT MAI BUN CU IMPLINIRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.UN COLEG ANONIM DE LA BACAU

  RăspundețiȘtergere
 134. LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 135. la multi ani si pt cei care toarna colegii.......

  RăspundețiȘtergere
 136. BAI,INTELIGENTULE!daca n-ar fi DOMNUL STARPARU ai fi pe drumuri inseamna ca nu esti transportator esti un 'spagar'!

  RăspundețiȘtergere
 137. asa spunea-i si de TULUCA?o sa te avem in vedere!

  RăspundețiȘtergere
 138. Adica sa intelegem ca domnul Starparu face angajarile ?
  Cu el se dau testarile ? la ce se dau testarila vin sau la tuica ?
  Te crezi Rambo baietica
  jumatate suntem din viata civila asa ca lasa-l pe Starparu si nu-l mai scoate asa de specialist ;;;;
  o parte din transportatori sunt angajati pe bune

  RăspundețiȘtergere
 139. mama voastra de nesimtiti !!!!!!!!!!!!!!!
  mam enervat ori nu sunteti de la cp bacau ori nu lucrati la g4s transport, ce cucu meu aveti cu starparu??????????????????.
  1 starparu nu face angajari
  2 starparu este agent ca si noi
  3 este casier
  4 este lider de sindicat
  5 a luptat pt noi
  6 angajarile le face domnu rugina cu supervivizorul
  7 lasatil pe starparu in pace
  8 daca sunteti asa destepti ridicati problema si spunetii lui starparu in fata ce nu va convine, nu -l muscati de cur pe la spate!
  9 ca in fiecare firma sunt si la noi,, uscaturi '',dar asta e sunt colegii nostri si trebuie sa lucram cu ei si sai acceptam asa cum sunt cu bune si rele.
  10 ante scriitorul meu spune ca o parte sunt angajati pe bune ( ai dovezi ca ar fi si angajati pe baza de spaga?) zinele si noua nu tine doar pt tine daca ai bineinteles si nu vorbesti doar sa te afli in treaba :vorba cuiva daca taceai FILOSOF RAMINEAI!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 140. si inca ceva ma uit pe acest site si nu vad decit turnatorii de la bacau:
  ( botosani, suceava, piatra neamt, iasi, vaslui )nu zic nimic deci numai noi de la bacau ne spalam rufele in public pe net rusineeeeeeeee
  de ce nu spuneti adevaratele probleme care va nemultumesc ex salariu mic, diurna micsorata, pontaj eronat, planificare preferentiala ("adica curse date )si multe altele, voi vati pus sa va turnati colegii si liderul de sindicat rusineeeeeeeeee

  RăspundețiȘtergere
 141. Eu cred ca cei de la Bacau au dreptate

  RăspundețiȘtergere
 142. mult6a sanatate celopr de la grup 4 si sa dea dzeu sa fie ultima dictatura a catelei horia
  craciun fericit si renuntati a mai fi sclavi!

  RăspundețiȘtergere
 143. draghici viorel,din nou desfacut contractul abuziv de catea horia
  chiar nu se sesizeaza nimeni?!....

  RăspundețiȘtergere
 144. vai de capul vostru sa va fereasca Dumnezeu de disponibilizari in caz de cade un contract ca pe urma barfiti in parc singuri a paguba ;
  nu va e bine cu un loc de munca si o painica sigura dar poate 2010 va arata tuturor romanilor sa aprecieze mai bine locul de munca bun sau mai putin bun caci niciodata nu este asa cum vrem noi

  RăspundețiȘtergere
 145. LA MULTI ANI G4S,pentru 2010 va doresc sanatate si ganduri bune,vad ca parerile sunt impartite,foarte multi acuza,multi sunt nemultumiti,este adevarat ca traim vremuri foarte grele,dar si noi avem partea noastra de vina,noi suntem cei care pot face ca G4S sa fie perceputa ca cea mai tare companie de paza si transport valori din tara,asa cum este in intreaga lume,de aici nu mai este decat un pas pana la semnarea de contracte,sunt un T2 din CP Craiova,lucrez de 7 ani aici si ma doare cand vad tot felul de acuze si mai ales intre noi tr.valori.Haide-ti sa facem treaba asa cum trebuie fiecare dupa puterea sa si sa lasam barfele,ca la noi daca nu merge treaba sunt sigur ca nici unuia dinte noi nu-i va fi bine.VA UREZ NUMAI BINE,DE AICI DIN BANIE,ANUL NOU CE STA SA VINA,SA VA ADUCA FERICIRE,SANATATE,BOGATIE,BUNATATE, GANDURI BUNE CA SE POATE.LA MULTI ANI!

  RăspundețiȘtergere
 146. va salut si va doresc un an nou cit mai bun!
  problema e ca g4s pa 2009 are un profit frumusel si noi nici mariri nici nimica , dar nu asta e problema , este atun ci cind te trimite la bucuresti cu 10 clienti si tipa ietu l tine si ei incaseaza de 10 ori cursa si tie nu ti da nici diurna

  RăspundețiȘtergere
 147. Salutare tuturor tinerelor de la g4s.Am si eu o intrebare cand o sa scapam o data de pensionarii astea (bineinteles cu exceptia unora)majoritatea sunt niste oameni fara caracter fara bun simt, care sunt disperati numai dupa bani si numai sa bage stambe la sefi.Gen CHELARIU asta este o mare curva de om si mai sunt si altii.Insa in special ALEX asta e ce-amai mare curva posibila pe care am intanlit-o.

  RăspundețiȘtergere
 148. Sefi nostri sunt smecheri cat sunt in firma,dar dupa ce trec de poarta aia ganditi-va ca nu mai au nici o autoritate,daca sunteti smecheri si nu si aveti sange in veoza jucati-va cu ei pana le scoateti ochii have fun,din gura toti suntem smecheri dar faptele conteaza.

  RăspundețiȘtergere
 149. Cine dracu la numit pe Radoi director tehnic ?
  Habar nu are sa vorbeasca cu un client. Daca mai are atitudiane asta o sa va treziti fara clienti pe Systems. (BRom)

  RăspundețiȘtergere
 150. sincer nush cum sta treaba...eu vreau sa ma angajez la cluj la firma k vedeti k e greu de trait akum...sunt sofer foarte bun stiu sa ma descurc dar knd vad ce magarii sunt...makr incer!v.am salutat

  RăspundețiȘtergere
 151. de obicei e bine sa lasi pe altii sa vada ce sofer bun esti nu sa te lauzi singur ;dar mai incearca pe tir ca baietii au un salariu de se duc cu borcanele de mancare in cursa ; lasa vrajeala ca vine foamea

  RăspundețiȘtergere
 152. eu va salut si varespect , dar vreau sa atrag atentia moderatorului acestui site ca e nesimtit si josnic deoarece nu mi_ a publicat mai multe anunturi

  RăspundețiȘtergere
 153. Toate comentariile sunt aprobate daca respecta termenii si politica de comentarii ale acestui blog. Ca dovada, 168 de comentarii a strans aceasta discutie online.

  RăspundețiȘtergere
 154. pt moderator : tie chiar nu tie frica ca o sa _ti rupa cineva capu intro buna zi? serios o sa iesi de la job siti rupe cineva un picior sau gitu!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 155. APROPO SPUNEAI CA AI PUBLICAT TOATE COMENTARIILE DAR AM TRIMIS CITEVA COMENTARII CU NUMELE BLOGULUI MEU DE CE NU LE_AI PUBLIVAT?

  RăspundețiȘtergere
 156. ASTEPT SA VAD PUBLICE ACELE COMENTARII

  RăspundețiȘtergere
 157. Va rugam insistent, fara injurii, amenintari si comentarii cu continut licentios!

  Toate comentariile sunt aprobate, insa exista posibilitatea ca unele dintre acestea sa se piarda datorita conexiunii uneori ingreunate de trafic.

  Apreciem faptul ca va implicati si puneti suflet si va impartasiti bucuria sau mahnirea asupra temei discutate!

  Succes, spor la comentarii.

  RăspundețiȘtergere
 158. Pentru angajatii G4S de pretutindeni, un coleg de-al Dumnevoastra a facut un blog special in care puteti sa va impartasiti parerile pro si contra firmei sau orice altceva doriti pe temele propuse!

  Adresa blog: Angajatii G4S

  Spor al citit!

  RăspundețiȘtergere
 159. @Ciprian G4S:

  Da, vad ca-s suparati si-si revarsa supararea pe mine!

  S-or fi pierdut comentariile tale, poate si ale alora, insa 99% sunt publicate. Ti-am facut un comentariu cu blogul tau ...

  Succes!

  RăspundețiȘtergere
 160. starparu este un om deosebit,pacat ca nu e sustinut!

  RăspundețiȘtergere
 161. Da, da, exista si un moderator!

  Incerc pe cat posibil sa nu-mi fac simtita prezenta. Fiecare isi spune parerea dupa bunul plac!

  Succes si o zi cat mai placuta va doresc!

  RăspundețiȘtergere
 162. moderatorul e supusul cui?

  RăspundețiȘtergere
 163. avem si noi o problema de ce domnu horia catea nu este casatorit sau sa aiba o prietena!
  cred ca nervii ptr incapabilitate se refuleaza pe noi'i-am da curve,dar e barbat,dupa comportament greu de crezut!

  RăspundețiȘtergere
 164. Modaratorul este doar supusul Domnului si mai nou al sotiei! In rest eu tai si spanzur, ca deh, sunt pe 'mosia' mea.

  RăspundețiȘtergere
 165. G4S cluj, nici aici nu e roz treaba, aici Florin Chis ne zice ca daca facem greva sa nucumva sa aiba de suferit clientii, ca ne arunca pe toti afara, asta sa nu cerem salar. daca voi credeti ca sa transporti valori pt 9 milioane(900ron) sunt bani pt care sa va riscati viata e bine, va inselati.am plecat din firma lor acum 4 zile, sunt niste ticalosi toti din G4S inclusiv inspectorii de trafic care au oamenii lor si le da rute pe care fac salarii.

  RăspundețiȘtergere
 166. Bun venit G4S Cash Service Cluj pe forum. Ca sa nu mai spuneti ca nu se simte prezenta moderatorului ...

  RăspundețiȘtergere
 167. G4S CLUJ
  Veniti la servici cand sunteti sunati sau chemati.

  RăspundețiȘtergere
 168. Decizia Tribunalului Maramureş de arestare preventivă a celor doi pentru 29 de zile a fost pronunţată într-o şedinţă publică.

  Băimăreanul Ioan Ursuţ nu a făcut recurs la sentinţa Tribunalului Maramureş, dar celălalt suspect, un cetăţean italian de 33 de ani, a anunţat că va ataca sentinţa.

  Anchetatorii au declarat că împotriva celor doi sunt probe suficiente care să îi lege de caz şi au precizat că există şi alte persoane suspecte , fără a oferi detalii, pentru a nu prejudicia ancheta.

  Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Maramureş, Ioan Isac, prejudiciul în cazul jafului armat din Pasul Gutâi este de patru milioane de lei .

  Acesta a spus că la reţinerea celor doi au participat poliţişti din mai multe structuri ale MAI , cei doi fiind reţinuţi în judeţul Satu Mare, în zona Negreşti-Oaş.

  Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, cei doi erau puşi sub urmărire de la începutul anului, iar în momentul în care au fost reţinuţi pregăteau un nou jaf, ei plecând în urmărirea unei maşini G4S în zona Negreşti-Oaş, din judeţul Satu Mare.

  Agenţii firmei de transport valori au observat că sunt urmăriţi şi au anunţat prin 112, iar atunci au acţionat forţele de intervenţie care i-au reţinut pe cei doi, au adăugat sursele.

  Anchetatorii au fost conduşi spre prinderea celor doi suspecţi de către mama băimăreanului, care a depus o sumă mare de bani la o bancă, în cursul săptămânii trecute.

  Românul suspectat alături de un cetăţean italian în cazul maşinii de valori jefuite anul trecut, în Pasul Gutâi, a mai fost condamnat pentru omor şi tentativă la această infracţiune, el evadând de trei ori din închisorile suedeze şi o dată din Italia, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

  Surse din rândul anchetatorilor au arătat că Ioan Ursuţ era plecat din ţară de mai mulţi ani şi a avut probleme cu justiţia în ţară şi în străinătate

  În 15 septembrie 2009, o maşină de transport valori a fost atacată într-o zonă izolată din Pasul Gutâi, de către mai multe persoane care au furat o sumă foarte mare de bani, totodată, fiind furate şi armele angajaţilor firmei căreia îi aparţine autovehiculul.

  RăspundețiȘtergere
 169. horia catea barbat?
  :))
  asta ce satira?
  ala e un jeg care taie si spanzura,post de gunoier ca asta n-o sa mai aibe vreodata
  sa-i tragem la muie!

  RăspundețiȘtergere
 170. Se zice ca la Bacau se angajeaza verificatori bani si se promit multe adica avansari pe posturi superioare si bonusuri si mariri salariale.DE 2 ani de cand lucrez la ei asa ceva nu li s-a intamplat celor care merita cu adevarat.Promoveaza doar cativa carora li se urca functia la cap si uita cine sunt cu adevarat sau de unde au plect

  RăspundețiȘtergere
 171. Lucrez si eu in firma asta de ceva ani si aveti perfecta dreptate. Am citit toate comentariile voastre de la inceput si pana la ultimul. Aveti dreptate cand spuneti ca pensionarii militari sunt indiferenti si sunt "spargatori de greva", marea majoritate a angajatilor se tem de ziua de maine si ii cred. Toti directorii de puncte de lucru nu au sange in vene asculta tot ce le spun altii cu toate ce vad cu ochii lor ca nu este corect. Au contractele semnate direct cu Bucurestiul. Am coleg de scoala director de punct de lucru cu care am impartit o tigara si acum nu vorbeste cu mine. Culmea gaseste pretexte sa se eschiveze o gramada. Ati vorbit de Starparu, eu apreciez acest om care a realizat ceva impreuna cu liderul de sindicat de la Alba Iulia. Noi nu suntem uniti in punctele de lucru judetene si ei se bazeaza pe asa ceva. Mentalitatea directorilor este de "stapani de sclavi". Am curaj sa pun pariu ca Londra nu stie de chestiile astea. Ar trebui niste filme si discutii cu cei care ne conduc si trimise in Anglia. Ce fata ar face cei de acolo sa vada cine le reprezinta firma? Dar noi suntem romani adica un fel de curve. Ii pupam in cur pe cei de care avem nevoie si-i omoram cu pietre pe cei de care nu avem nevoie. Nu conteaza ca maine se poate schimba roata. Acum cand se fac negocieri ar trebui sa cerem ca firma sa fie trecuta la Registrul Comertului ca fiind cu regim special ca de aceea purtam armament. Sa negociem salariile corect adaugind si spor de arma si alte sporuri specifice muncii noastre. Ca de judecat te judeca dupa aceste legi. hai sa gandim si sa le dam un picior in fund alcoolistilor, prostilor si pupincuristilor din firma. Ca firma nu-i de lepadat.

  RăspundețiȘtergere
 172. Nea Gica crezi ca Londra nu stie ? ca peste tot deviza este fa tot ce poti sa ai profit exact ca si bancile din tara altfel strang jucatiile si pleaca ; si lasa-l pe liderul de la Alba ca a inchiriat baietasul o garsoniera ca sediu, are fax, telefon, se plimba prin tara, papa bun, hotel pe banii nostri cat despre regim special la Registrul comertului cred ca sunt multe firme de profil si nu au inca acest regim ca nici armata nu prea mai da mare lucru acum in criza ;
  Salutari celor de la Bacau

  RăspundețiȘtergere
 173. ANGAJAT NEMULTUMIT...
  Ce lider de sindicat oameni buni si ce o facut acest lider?
  Si sindicatul asta ii o manevra a unor angajati care iau bani de pe spatele nostru si rezultatele nu se vad, cum merge la negocieri asa si vine, cu mana in fund.
  Ganditiva cati bani se aduna de la fiecare angajat,cate 120 de lei pe an si sa fim inscrisi in sindicat 500 de angajati se strang 60000 de lei si de sarbatori nu sa dat absolut nici un ban sau cadouri pt copii.
  Asa ca nu va asteptati la ceva mai bine din partea sindicatului ca nu o sa vedem.
  va doresc o zi cat mai buna.

  RăspundețiȘtergere
 174. am si eu citeva probleme: 1- zuzu il pupa in c.r pe alex si primeste curse,rusu il pupa in c.r pe rugina primeste curse, novac si cu marin il pupa in c.r pe cioroianu si primesc curse sunt campionii, p.la asta de valentin e chelea p.lii , inox9stie el cine 0 este la fel cp bacau a ajuns de ris , vasluiu punct de lucru cistiga mai bine ca bacau, pula mea am sa ma supar odata sa las masina undemi vin dracii cu b

  RăspundețiȘtergere
 175. Buna ziua dragi colegi de la g4s din toata tara,hadeti sa va mai spun cate ceva de la bacau daca sefii astea ai nostri au stiut sa faca in asa fel incat sa ne reduca din curse si sa ne tina acasa, ca de na avem conducere de la iasi, caci tot bacaul asta nu sa gasit unul sa ne conduca.Si bineinteles ca revin iar cu laude tot despre anumiti pensionari,se plangeau tare ca se scrie de ei si nu e frumos,dar cum sa stai deoparte cand auzi ca se caina ca au luat doar 1300 ron,(GEN CHELARIU SI ALTII CA EL),luna asta dar noi ce sa mai spunem ca luam cate 900-1000 ron in fiecare luna,acuma va rog pe voi care citi sa analizati si daca nu am eu dreptate puteti sa-mi spuneti cum vreti.Sincer va zic caci nu am absolut nimic cu pensia lor e treaba lor au castigat-o cum au castigat-o,vorbim ca,colegi de la colegi cu un simplu si un singur venit,dar dupa ce ca planificariile luna de luna sunt numai in favoarea lor mai au si tupeu,ce tupeu?astai nesimtire, sa zica ca cum de ce a luat el asa putin-i bani.Mai e unul, o alta catrastrofa care cica sa dus pe la sefi sa le spuna ca el si-a luat masina noua si sa-i de-a curse ca nu are cu ce plati rata,apropo tot pensionar(TAPALAGA).Si inca ceva,va rog eu nu-l mai criticati pe STARPARU,fiindca daca nu era el eram mancati de conducera pana acum,eu cred ca e singurul dintre pensionari care are tupeu sa spuna lucrurilor pe fata la sefi,si e un super om,inca ar trebui sa-l sutinem mai mult.Mai sunt multe de spus insa nu mai am timp acuma,sper ca o sa ne mai auzim.VA UREZ SUCCES LA TOTI BAETII BUNI DIN G4S,LA MULTI BANI

  RăspundețiȘtergere
 176. Intamplator am dat de acest mizerabil articol si m-am gandit ca ar fi interesant de citit sa vedem de ceea ce sunt in stare unii FOSTI angajati sa spuna despre cei care l-au ajutat si inteles.

  Imi cer scuze daca va ocup timpul pretios cu asa ceva….dar pe mine unul m-a bulversat la maxim si am oarecare scarab fata el cei care scriu acolo

  O zi frumoasa va doresc.

  RăspundețiȘtergere
 177. draghici viorel ma numesc si chiar e numele real
  am lucrat si eu in g4s 3 ani de4 zile,am inceput destul de greu avandu-l ca sef de echipaj pe dl alexandru negomireanu si credeti-ma avea o ruta chiar inumana cred ca docherii sunt ceva mai fericiti decat eram noi!
  munca fizica epuizanta!
  vreau doar sa aduc la cunostiinta ca mi s-a desfacut contractul de munca in acelasi mod abuziv de cel ce taie si spanzura,horia coltea!

  RăspundețiȘtergere
 178. e vb de 3 abateri discutabile
  1:veneam de la spalatorie nu aveam nici un fel de valori,dar....
  mi s-a reprosat ca am cazut in abatere
  ptr ca ajm oprit sa iau o sticla de suc?!...
  2:am anuntat intarzierea ptr ca era trafic intens ,si am intarziat la rbs,desi anuntasem
  3:trafic intens mi s-a dat de la 16 februarie (chitila) pana la unirii 20 min(imposibil) ultima,,abatere"serveam masa in pauza normala de 8 ore
  care specifica ca la 8 ore serviciu pauza de masa e de 30 min,lucrand 16 ore pe zi,pauza ar fi trebvuit sa fie de 1 ora,eu ajungand in baza la ora 12:15 la ora 12:30 am fost solicitat,chiar daca eram in pauza de de masa de 5 min sa merg la bnr sa colectez
  am spus ca termin de mancat si in jurul orei 13 plec la bnr
  mi s-a cerut nota explicativa deoarece nu am plecat la 15 vmin dupa ce am fost anuntat telefonic(comoditate)desi eram la 15 de ei
  am plecat si am efectuat promtele
  apoi a 2 zi dimineata am venit la serv si stupoare.....
  nu eram pe ruta ci in loc de cursa mi s-a inmanat foia cu desfacerea contractului de munca
  sa traiesti horia coltea,adresand dlui tarsea presedintele g4s maill deoarece nu se poate intra la dansu decat pe baza de maill privind sit de fata nici pana la aceasta data nu am primit raspuns ptr audienta fiind aproximativ 3 luni de zile
  multumesc pe aceasta cale conducerii g4s ptr ca mi-a permis ca fiind membru de sindicat ca sindicatul nu s-a implicat desi am cotizat lunar si n u am primit nici un fel de raspuns pana acum problemei mentionate
  multumesc sincer celui care imi da posibilitatea de a scrie aici
  chiar daca sunt sigur ca masuri nu se vor lua
  in atentia itm bucuresti
  horia coltea,morariu si tarse vor fi de neinlocuit ,noi vai si amar o sa fim mereu inlaturati,conteaza ca stim meserie si ne facem treaba?
  nu,retorica
  hai sa fiti iubiti!
  cu multumiri,draghici viorel!

  RăspundețiȘtergere
 179. cineva candva va lua masuri,sigur nu
  o sa fie mereu acelasi caine domn peste oaqmeni!

  RăspundețiȘtergere
 180. Anonim spunea...

  draghici viorel ma numesc si chiar e numele real
  am lucrat si eu in g4s 3 ani de4 zile,am inceput destul de greu avandu-l ca sef de echipaj pe dl alexandru negomireanu si credeti-ma avea o ruta chiar inumana cred ca docherii sunt ceva mai fericiti decat eram noi!
  munca fizica epuizanta!
  vreau doar sa aduc la cunostiinta ca mi s-a desfacut contractul de munca in acelasi mod abuziv de cel ce taie si spanzura,horia coltea!
  marți, 2 martie 2010, 13:42:00 GMT+02:00
  Anonim spunea...

  e vb de 3 abateri discutabile
  1:veneam de la spalatorie nu aveam nici un fel de valori,dar....
  mi s-a reprosat ca am cazut in abatere
  ptr ca ajm oprit sa iau o sticla de suc?!...
  2:am anuntat intarzierea ptr ca era trafic intens ,si am intarziat la rbs,desi anuntasem
  3:trafic intens mi s-a dat de la 16 februarie (chitila) pana la unirii 20 min(imposibil) ultima,,abatere"serveam masa in pauza normala de 8 ore
  care specifica ca la 8 ore serviciu pauza de masa e de 30 min,lucrand 16 ore pe zi,pauza ar fi trebvuit sa fie de 1 ora,eu ajungand in baza la ora 12:15 la ora 12:30 am fost solicitat,chiar daca eram in pauza de de masa de 5 min sa merg la bnr sa colectez
  am spus ca termin de mancat si in jurul orei 13 plec la bnr
  mi s-a cerut nota explicativa deoarece nu am plecat la 15 vmin dupa ce am fost anuntat telefonic(comoditate)desi eram la 15 de ei
  am plecat si am efectuat promtele
  apoi a 2 zi dimineata am venit la serv si stupoare.....
  nu eram pe ruta ci in loc de cursa mi s-a inmanat foia cu desfacerea contractului de munca
  sa traiesti horia coltea,adresand dlui tarsea presedintele g4s maill deoarece nu se poate intra la dansu decat pe baza de maill privind sit de fata nici pana la aceasta data nu am primit raspuns ptr audienta fiind aproximativ 3 luni de zile
  multumesc pe aceasta cale conducerii g4s ptr ca mi-a permis ca fiind membru de sindicat ca sindicatul nu s-a implicat desi am cotizat lunar si n u am primit nici un fel de raspuns pana acum problemei mentionate
  multumesc sincer celui care imi da posibilitatea de a scrie aici
  chiar daca sunt sigur ca masuri nu se vor lua
  in atentia itm bucuresti
  horia coltea,morariu si tarse vor fi de neinlocuit ,noi vai si amar o sa fim mereu inlaturati,conteaza ca stim meserie si ne facem treaba?
  nu,retorica
  hai sa fiti iubiti!

  RăspundețiȘtergere
 181. e vb de 3 abateri discutabile
  1:veneam de la spalatorie nu aveam nici un fel de valori,dar....
  mi s-a reprosat ca am cazut in abatere
  ptr ca ajm oprit sa iau o sticla de suc?!...
  2:am anuntat intarzierea ptr ca era trafic intens ,si am intarziat la rbs,desi anuntasem
  3:trafic intens mi s-a dat de la 16 februarie (chitila) pana la unirii 20 min(imposibil) ultima,,abatere"serveam masa in pauza normala de 8 ore
  care specifica ca la 8 ore serviciu pauza de masa e de 30 min,lucrand 16 ore pe zi,pauza ar fi trebvuit sa fie de 1 ora,eu ajungand in baza la ora 12:15 la ora 12:30 am fost solicitat,chiar daca eram in pauza de de masa de 5 min sa merg la bnr sa colectez
  am spus ca termin de mancat si in jurul orei 13 plec la bnr
  mi s-a cerut nota explicativa deoarece nu am plecat la 15 vmin dupa ce am fost anuntat telefonic(comoditate)desi eram la 15 de ei
  am plecat si am efectuat promtele
  apoi a 2 zi dimineata am venit la serv si stupoare.....
  nu eram pe ruta ci in loc de cursa mi s-a inmanat foia cu desfacerea contractului de munca
  sa traiesti horia coltea,adresand dlui tarsea presedintele g4s maill deoarece nu se poate intra la dansu decat pe baza de maill privind sit de fata nici pana la aceasta data nu am primit raspuns ptr audienta fiind aproximativ 3 luni de zile
  multumesc pe aceasta cale conducerii g4s ptr ca mi-a permis ca fiind membru de sindicat ca sindicatul nu s-a implicat desi am cotizat lunar si n u am primit nici un fel de raspuns pana acum problemei mentionate
  multumesc sincer celui care imi da posibilitatea de a scrie aici
  chiar daca sunt sigur ca masuri nu se vor lua
  in atentia itm bucuresti
  horia coltea,morariu si tarse vor fi de neinlocuit ,noi vai si amar o sa fim mereu inlaturati,conteaza ca stim meserie si ne facem treaba?
  nu,retorica
  hai sa fiti iubiti!
  cu multumiri,draghici viorel!

  RăspundețiȘtergere
 182. e frate de sex masculin,dar potenta lipsa cred
  :))

  RăspundețiȘtergere
 183. incercati sa-i dati un barbat cred ca atunci ar fi satisfacut
  sau cine stie poate o rata :)

  RăspundețiȘtergere
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...
Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine