Hai Hui si pe Facebook

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua ShareLoading...

Laura Andresan sau Alina Plugaru ?

Laura Andresan sau Alina Plugaru ?In lumea show biz-ului destinat celor majori exista concurenta.

Fiecare doreste sa devina regina patriei noastre si fiecare artista incearca prin diferite show-uri si metode sa cucereasca podiumul industriei.

Ba cu o emisiune picanta, ba cu un interviu, ba cu un sex tape, ba intr-o aparitie picanta, pardon goala sau cine mai stie ce ipostaza sexy.

Laura Andresan, a declarat intr-un interviu acordat unui ziar de scandal ca este regina tarii!

Într-un interviu acordat unui tabloid vedeta porno Laura Andresan recunoaşte deschis că este prima târfă din ţară. Şi mai mult ea spune că n-are nici o problemă cu asta, atâta timp cât există persoane în jur ca să o iubească pentru latura ei mai "bitchy".

"Mereu am fost fată cuminte, cu minte, dar şi rea în acelaşi timp. Depinde ce rol ocupi în viaţa mea. Pentru unii sunt bună, pentru alţii sunt nebună. Sunt prima femeie hărţuită de un politician, care a avut curajul să o spună public. Dar, dacă asta e eticheta pe care o vor românii, fie: sunt prima târfă din ţară. N-am nici o problemă, CV-ul meu e o dovadă, spune Laura.
Voi ce parere aveti, Laura Andresan sau Alina Plugaru ocupa pozitia de lider, fiind regina tarii in domeniul detinat celor majori ?


Loading...
Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...
Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine