Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Vezi cele mai tari filme funny de pe YouTube care au facut istorie in Romania

cele mai tari faze funny youtube

Tezaur folcloric in Groapa cu prosti!

Dragii mei am pregatit pentru voi in cadrul sectiunii "Tezaur Folcloric" un top - o colectie - a celor mai indragite filme si virale care au facut istorie in Romania si bineinteles, aici in Groapa cu prosti!

Locul 1 - Hai sa-l vedem pe regele neincoronat, ocupantului pozitiei fruntase!
Din punctul meu de vedere, cel mai funny viral postat vreodata pe YouTube si pozitionat pe locul I este incontestabilul si nedetronabilul betiv din Vama cu memorabila lui vorba "Să-i piş în freză - @ Peninsula" - protagonistul fiind foarte suparat pe Columbeni, pe mai ales pe femei.Locul 2 - Pe pozitia secunda se afla fenomenul "Nu stiu", Ciprian Apostoloaie.
Fenomenul Ciprian Apostoloaie va este sigur foarte familiar, datorita faptului ca interviul sau a devenit viral iar televizinile au facut din tantar armasar - si toate astea pe spatele unui om cu probleme.
Vezi aici interviul cu Ciprian Apostoloaie.Locul 3 - Interviul cu Gheorghe Bozorog, puscariasul cu abilitati eminescine
Un alt viral YouTube care a facut furori in Romania, pe drept, este cel cu puscariasul care moare de cald iar "datorita faptul" ca afara este prea cald, creierul sau a dezvoltat cateva abilitati lingvistice ce ma duc cu gandul la Eminescu!

Locul 4 - New entry in Tezaur Folcloric, in Groapa cu prosti, sunt galatenii betivi care dupa cateva beri si etnobotanice au vazut exxtraterestri. Nasol este ca un cartier intreg a vazut OZN-uri. Ce pot spune ... doar in Moldova un cartier intreg poate fi beat. Incredbil, de tare e spotul de mai jos:
Nu-l putem ignora pe Trimisul Domnului pe pamant, pe alesul si mantuitorul Romaniei, pe Gore de Cluj, intr-un recital ecumenic si-o interpretare de zile mari ...
Ce face apa din om! O relatare cu mult fum, foc si tuica ...
Povestea se va continua ... insa pana atunci astept parerile voastre si sugestii ...Multumesc ;-)

10 comentarii:

 1. Drogatul din Vama este cel mai tare. Nu cred ca mai poate sa-l detroneze cineva de pe locul 1, e mult prea criminal...

  RăspundețiȘtergere
 2. Alte filme funny, cu faze tari care au facut furori in lumea online si au fost postate pe YouTube si aici, in Groapa cu prosti - mai puteti vedea si accesand linkul de aici

  RăspundețiȘtergere
 3. istericul din vama e cel mai tare =)) =)) =)) =)) =)) doamne cum face...

  RăspundețiȘtergere
 4. Gore si puscariasul imi plac mie

  RăspundețiȘtergere
 5. Hai Galatiu!!!! Vin extraterestii in fiecare zi la astia =)) ala mic si gras la al doilea interviu e mai bea decat la primul ...

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce tot il promovati pe Gore asta, asta trebe inchis undeva ca e pericol social. asta daca nu ia tratament psihiatric da cuiva cu ceva in cap. e nebun n-are coerenta in discurs, n-are cap coada, e salata de cuvinte, ca definitie a schiziofreniei.

  RăspundețiȘtergere
 7. Insasi Romania e o Groapa mare cu prosti

  RăspundețiȘtergere
 8. Vezi ca ultimul film nu mai este activ pe YouTube!

  RăspundețiȘtergere
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...