Hai Hui si pe Facebook

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua ShareLoading...

Sistem de protectie pentru usa masinii tale impotriva lovirii laterale cu o alta portiera! 100% romanescSalut dragii mei! Va povesteam cu ceva timp in urma, cu vreo trei ani in urma de celebrul nostru italian care-si sustine stergatoarele de la masina cu carlige de rufe. Chiar si acum, astazi, in 2014 dupa trei ani, carligele de rufe tot acolo sunt. Se pot admira in cele 2 poze de mai jos. Amintiti-va de el, aici.

Astazi, dupa atata vreme, italianul nostru revine in actualitate cu un nou sistem de protectie lateral impotriva celor care parcheaza langa masina lui si nu au grija sa tina usa. Intr-un fel are dreptate, si pe mine ma termina psihic cand constat dupa spalare ca laterala masinii are un nou model =)). 

In fine, sa revenim la sistemul de protectie al italianului meu! Este inovativ, bine gandit & lucrat si categoric este de efect. Sigur a starnit invidia printre locatarii blocului si vecinii de parcare. Baiatul si-a impaturit niste parasolare si le-a legat cu ata de portiere si oglinzi. 

Iata si dovada, ca sa ma credeti pe cuvant:


Colac peste pupaza, un alt vecin, la fel de ingenios si ambinionat de italian a luat si el masuri de protectie, de data acesta mai soft =)) lipindu-si doar o hartie imprimata cu "Nu ma lovi".


Later edit: proprietarul Matizului este oarecum indreptatit - masina este "ciuruita" de usi !

Voi ce parere aveti ?! V-ati monta un asemenea sistem de protectie ?! Eu unul, nu .... dar trebuie sa-i aplaudam pe ambii 'inventatori' ...
Loading...
Multumesc ;-)

2 comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...
Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine