Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Protectia maxima pentru masina parcata !!! Made in BrasovSalut dragii mei! Va povesteam cu ceva timp in urma, cu vreo trei ani in urma de celebrul nostru italian care-si sustine stergatoarele de la masina cu carlige de rufe. Chiar si acum, astazi, in 2014 dupa trei ani, carligele de rufe tot acolo sunt. Se pot admira in cele 2 poze de mai jos. Amintiti-va de el, aici.

Astazi, dupa atata vreme, italianul nostru revine in actualitate cu un nou sistem de protectie lateral impotriva celor care parcheaza langa masina lui si nu au grija sa tina usa. Intr-un fel are dreptate, si pe mine ma termina psihic cand constat dupa spalare ca laterala masinii are un nou model =)). 

In fine, sa revenim la sistemul de protectie al italianului meu! Este inovativ, bine gandit & lucrat si categoric este de efect. Sigur a starnit invidia printre locatarii blocului si vecinii de parcare. Baiatul si-a impaturit niste parasolare si le-a legat cu ata de portiere si oglinzi. 

Iata si dovada, ca sa ma credeti pe cuvant:


Colac peste pupaza, un alt vecin, la fel de ingenios si ambinionat de italian a luat si el masuri de protectie, de data acesta mai soft =)) lipindu-si doar o hartie imprimata cu "Nu ma lovi".


Later edit: proprietarul Matizului este oarecum indreptatit - masina este "ciuruita" de usi !

Voi ce parere aveti ?! V-ati monta un asemenea sistem de protectie ?! Eu unul, nu .... dar trebuie sa-i aplaudam pe ambii 'inventatori' ...
Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...