Hai Hui si pe Facebook

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua ShareLoading...

Așa se fac banii la casele de pariuri onlinePariurile sportive au devenit foarte populare în țara noastră. Numărul jucătorilor crește de la an la an, însă totuși numărul celor care câștigă este destul de mic. De ce?
Pentru că nu tratează subiectul cu seriozitate, pariază în grabă fără să analizeze partidele, mizează haotic fără să respecte cu strictețe o anumită strategie de money management, pentru că speră să dea lovitura peste noapte și vor să bage câțiva lei pentru a câștiga mii de Euro și pentru că iau țepe dorind să cumpere ponturi de la meciuri aranjate (toți cei care pretind așa ceva sunt escroci).
Primul pas pe care trebuie să-l facă cei își propun să realizeze profit la pariuri pe termen lung este să joace online. De ce?
Pentru că ne oferă confort sporit, avem acces la multe agenții și putem prinde cote mari, putem revendica diverse oferte, putem închide pariurile prin funcția Cash Out, nu plătim nici o taxă la depunerea biletelor și nici atunci când câștigăm – întrucât impozitul la pariuri online este perceput în mod individual, pe retragerile efectuate din contul de pariuri online; retragerile de până la 66.750 RON, se impozitează cu 1% din suma retrasă.
Am observat că pariorii profesioniști au conturi deschise la mai multe case de pariuri online, pentru a avea posibilitatea de a juca de fiecare dată pe cele mai mari cote și pentru a putea profita de ofertele fiecăreiaDacă vrei să găsești casele de pariuri online licențiate la ONJN și recomandate de către specialiștii din cadrul comunității pariorilor din România accesează acest link: https://pariurix.com/case-de-pariuri-online.html.
Iată câteva sfaturi de la profesioniști adresate celor care vor să realizeze profit la pariuri pe termen lung:
  • Stabilește un fond de sine stătător alocat pariurilor
  • Testează diverse strategii, cu bani puțini sau ținând o evidență virtuală până când ajungi la o metodă care ți se potrivește
  • Alocă-ți cel puțin 30 de minute pentru analizarea partidelor
  • Nu juca mai mult de 4-5 selecții pe bilet și nu depăși cota totală de 5.50
  • Deschide-ți cont la mai multe agenții de pariuri online
  • Nu juca la recuperare, acceptă înfrângerile și mergi mai departe, profitul se realizează pe termen lung!
Atenție, toți pariorii trebuie să-și verifice conturile nou create trimițând operatorilor documentele necesare într-un timp cât mai scurt, pentru a evita suspendarea conturilor, la care se recurge dacă utilizator nu s-a suspus verificării în termen de 30 de zile de la deschiderea contului.

Loading...
Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...
Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine