Hai Hui si pe Facebook

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua ShareLoading...

Stafuri, ponturi si informatii din lumea pariurilor onlineNu! Nu am jucat niciodata la pariuri online, cazinouri sau alte jocuri de noroc. Am incercat mirajul imbogatirii peste noapte la loto dar nu mi-a iesit si nici nu cred in imbogatirea peste noapte. Ah,m era sa uit castigasem de vreo doua ori la loteria bonurilor organizate de ANAF. :-))

Spuneam ca nu sunt um impatimit al jocurilor online de orice fel, nu sunt un impatimit al jocurilor de noroc oricare ar fii ele. Nu ma atrag si nu cred in mirajul imbogatirii peste noapte. Cred ca tatal meu, de mic copil, mi-a impregnat acest lucru, spunandu-mi mereu ca nu e OK sa joc la cazino sau pariuri sau jocuri de noroc. Pot pierde multe lucruri si fiinte dragi. Am auzit multe cazuri de familii destramate, familii care s-au stridcat de la mania jocurilor de noroc. Tati care pierdeau bani multi la cazino.

Totusi daca sunt impotriva lor asta nu inseamna ca nu conosc reguli sau nu stiu cu ce se mananca. Daca vreti sa castigati la pariuri, va recomand cateva sfaturi, cateva ponturi si informatii din lumea pariurilor!

Am observat ca pariorii profesionisti au conturi deschise la mai multe case de pariuri online, pentru a avea posibilitatea de a juca de fiecare data pe cele mai mari cote si pentru a putea profita de ofertele fiecareia. Daca vrei sa gasesti casele de pariuri online licentiate la ONJN si recomandate de catre specialistii din cadrul comunitatii pariorilor din Romania cauta informatii online.

Iata cateva sfaturi de la profesionisti adresate celor care vor sa faca profit la pariuri pe termen scrut si lung:

- Stabileste un buget de sine statator alocat pariurilor care nu-ti afecteaza bugetul de familie si viata curenta!
- Testeaza diverse strategii, cu bani putini sau tinand o evidenta virtuala si clara pana cand ajungi la o metoda care ti se potriveste bine.
- Aloca-ti cel putin 30 de minute pentru analizarea partidelor
- Nu juca mai mult de 4-5 selecții pe bilet si nu depași cota totală de 5.50
- Deschide-ti cont la mai multe agentii de pariuri online
- Nu juca la recuperare, accepta infrangerile si mergi mai departe, profitul se realizează pe termen lung!
- Gandeste-te bine la urmatoare mutare in pariuri! Inventeaza-te!
- Retrage-te la timp daca iti dai seama ca ceva nu merge!

Atentie, toti pariorii trebuie sa-si verifice conturile nou create trimitand operatorilor documentele necesare intr-un timp cat mai scurt, pentru a evita suspendarea conturilor, la care se recurge daca utilizator nu s-a suspus verificarii in termen de 30 de zile de la deschiderea contului.
Mult succes, castiguri pe masura!

Loading...
Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...
Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine