Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Oligarhul rus fugar Evgheni Cicivarkin a dat un spectacol amuzant londonezilor. El s-a rugat în faţa unei reprezentanţe Rolls-Royce din centrul capitalei britaniceOligarhul fugar Evgheni Cicivarkin a venit cu un covoraş ce arata ca un dolar uriaş şi a început să imite rugăciunea musulmană în fata ueni reprezentanţe Rolls-Royce din centrul Londrei. Cicivarkin este unoscut pentru comportamentul său extravagant şi provocator. Videoclipul cu imitarea rugăciunii musulmane a fost postat pe contul lui Instagram.

Comentariile ruşilor nu au întârziat: „ Va fi iertat. Iertăm oile rătăcite şi le dăm întotdeauna o şansă“. „Nu este bine în Londra, sufletul lui este în durere. De aceea face lucruri ciudate ", a scris un utilizator. "Genia (diminutivul de la Evgheni) are doar un singur Dumnezeu - capitalismul", a scris un alt utilizator.

Fondator şi fost co-proprietar al reţelei de magazine care vând telefoane mobile Evroset, Evgheni Cicivarkin a părăsit Rusia în 2008 şi s-a instalat în Regatul Unit. În 2009, justiţia rusă l-au acuzat de răpire şi extorcare. Moscova chiar a cerut Londrei să-l extrădeze. Dar el trăieşte în Marea Britanie, unde lucrează în domeniul vinificaţiei.Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...