Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


#baiejstiprost: După 35 de ani de căsnicie și 9 copii, un bărbat din Maroc a aflat că este steril :-)După 35 de ani de căsnicie și 9 copii, un bărbat din Maroc a aflat că este steril

Un bărbat din Maroc își acuză soția de trădare și a cerut cercetarea acesteia sub acuzația de adulter, după ce a aflat că cei 9 copii pe care îi credea ai lui sunt făcuți de fapt cu un alt bărbat.

Potrivit alaw9at.com, bărbatul a decalat că este șocat de cele întâmplate și că a trece printr-o criză psihologică majoră.

Se pare că bărbatul din Rabat, învățător de profesie, a descoperit adevărul în urma unui control la medicul urolog, din cauza unui chist pe care îl avea de o viață pe unul dintre testicule, dar care a început să-i facă recent probleme. În urma analizelor efectuate, medicul l-a informat pe tatăl a 9 copii că este steril. Bărbatul a primit un buletin de analize din care rezultă acest lucru.

În baza analizelor administrate ca dovezi, bărbatul cere divorțul de soție și o acuză de adulter - faptă considerată infracțiune în Maroc.

Bărbatul a cerut în instanță și delimitarea sa de sub tutela celor nouă copii.


Sursa Digi24!


Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...