Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


#treiculoricunoscpelume! Ne zice tanti Firea, primarita de Bucuresti de Ziua DrapeluluiGabriela Firea, hashtag cu ”trei culori cunosc pe lume”, de Ziua Drapelului


Primarul Capitalei Gabriela Firea a transmis marţi un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, spunând că, cinstind tricolorul, poporul român îşi cinsteşte istoria şi cultura.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis, marţi, pe Facebook, un mesaj de Ziua Drapelului, în care a integrat, ca hashtag, un vers din imnul comunist de pe vremea Republicii Socialiste România, respectiv "trei culori cunosc pe lume". Marţi, va avea loc un ceremonial militar organizat cu ocazia “Ziua Drapelului”, în Piaţa Tricolorului din Capitală, fiind impuse restricţii de circulaţie în zonă, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

“Cele trei culori ale drapelului naţional, roşu, galben şi albastru unesc trecutul, prezentul şi viitorul românilor. Cinstind drapelul, ne cinstim istoria, cultura şi tradiţiile care ne definesc ca popor. Tricolorul înseamnă viaţă, înseamnă soare strălucitor şi înseamnă cer senin. Să-l sărbătorim astăzi cu toţii, aşa cum se cuvine. La mulţi ani, drapel romanesc!”, este mesajul Gabrielei Firea de Ziua Drapelului, postat pe pagina sa de Facebook.

Edilul a ataşat postării hashtag-ul "#treiculoricunoscpelume". "Trei culori" a fost imnul naţional al Republicii Socialiste România din anul 1977 şi până la Revoluţia din 1989.

Intre timp a șters acest lucru din postare. :-)No, ce dracu' sa-i mai spunem acestei tanti ...

Sursa: Adevarul, ProTV si MediaFax :-)


Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...