Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Unii morti voteaza, altii platesc amenzi :-)Procesul a fost deschis de Primaria Slobozia, intrucat barbatul avea de platit amenzi de 4.000 de lei, scrie Independent Online.

Administratia locala sustine ca a luat act de decesul barbatului, insa judecatorii au continuat actiunea si au stabilit chiar si primul termen in proces. Mortul a fost citat sa se prezinte in fata instantei pe 1 octombrie.

Oficialii primariei precizeaza ca barbatul, I. M., a fost scos din sistemul electronic al debitorilor la scurt timp dupa ce au aflat de moartea sa, asa ca nu isi explica de ce Judecatoria Slobozia a continuat procesul.

"Noi am facut toate demersurile pentru a-l sterge pe contravenient din sistemul electronic... Practic, el nu mai apare! Cu siguranta au fost transmise documente si catre instanta...", a declarat un reprezentant al primariei, pentru sursa citata.

Totusi, Judecatoria Slobozia a inregistrat dosarul privind acest caz la o luna dupa decesul barbatului, mai exact pe 14 mai 2018, primul termen fiind stabilit pentru data de 1 octombrie 2018.Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...