Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Hai ca nu mai e mult pana la Alegerile Parlamentare 

 

 

 

 

 

 

 

 

La peste 5000 de cazuri noi de Covid, înregistrate zilnic, Austria recurge la lockdown pentru a preveni afectarea sistemului medical (unul din cele mai performante din Europa). 

 Alte țări europene, cu sisteme sanitare mai performante decât ale noastre au făcut-o deja. Deși nimeni nu își dorește să își saboteze economia, o parte din aceste țări au închis sectoare neesențiale, dar au lăsat deschise școlile.

 La noi situația e "sub control", avem alegeri în decembrie...Pisica e pasată autorităților locale, autoritățile insistă să ne asigure că la noi nu e cazul de un lockdown, cel mult dacă va fi, va fi la nivel local. Eu nu îmi doresc un lockdown, niciun om normal nu își poate dori așa ceva, dar una e să îți dorești, alta e să fie nevoie... 

Când alte țări europene au recurs la această măsură dramatică, iar noi stăm și încercăm să schimbăm modalități de raportare astfel încât să dea bine în statistici...E o treabă, atunci când premiantul clasei se teme de un test, e clar că acel test e cu adevărat greu.

Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...