Hai apasa Like !

Gropacuprosti.ro - faze tari, clipuri tari, filme tari, muzica noua


Hai sa protejam putin mediul online ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dragi prieteni care administrați pagini si grupuri, aveți posibilitatea și chiar RESPONSABILITATEA să moderați comentariile din comunitatea voastră (grup, pagină de Facebook, profil personal).


Ceea ce citesc în ultimele luni în online mă afectează foarte mult. Și nu înțeleg cum de am ajuns să ne înjurăm, să atacăm alte persoane, să luăm în derâdere măsuri de protecție, dramele și tragediile altor familii.


Nu mai putem vorbi de "liberă exprimare" atunci când ne înjurăm semenii, atunci când râdem de tragediile altora, când instigăm la nerespectarea unor reguli de interes general. Citesc comentarii la diverse postări, in special cele legate de Covid și multe din discuții nu pot fi reproduse. Nu mă refer la lipsă de logică, la opinii fundamental greșite, ci la limbaj vulgar, la atacuri la persoană, la hate speech și chiar amenințări.


Faceți curățenie în "casa" voastră online! Nu mai permiteți "libera exprimare" care de fapt înseamnă atac virtual asupra altor persoane. Nu mai răspundeti acestor atacuri, nu rezolvați nimic răspunzând politicos unor forme de viață care nu mai pot fi educate.


Facebook nu filtrează hate sprech-ul, nici măcar instrumentele de raportare nu funcționează așa cum ar trebui. 


Responsabilitatea de a modera revine administratorului paginii / grupului și este posibil ca acesta să răspundă chiar legal pentru comentariile defăimătoare ale altora. Există câteva spețe de acest gen, la nivel internațional !

Multumesc ;-)

0 Comentarii:
Stai! Vezi acum si alte articole amuzante din arhiva groapacuprosti.ro ...